Kopējie Anime ieteikumi

Tu domā depresīvu visā garumā vai ar sad beigām vai arī ar sad momentiem?

Nu principā vienalga.

Varu ieteikt šīs, kur beigās vai pie beigām var apraudāties.

Vienīgi šeit mīnus, ka tur bija tie radījumi tur puscilvēki un pus vēl kaut kas, kāds zvērs, tas man nepatika, bet bieži acīs nekrita.

Vēl šīs abas varu ieteikt

Šo

Šo varētu, nu tāda ar nāvi saistīta.

Vēl šīs var ieteikt

Vēl šo, beigas ir sad, bet vienīgi pats Anime nedaudz par daudz ar komēdiju piebāzts, varēja būt nopietnāks.

Vēl šo varu ieteikt

Paldies :)

Hotarubi no mori e

Labāk neskaties … waste of time

1 Like

sadly vins jau noskatijas un even worst is that he gave it 10/10 xd

1 Like

Kāds nav skatījies Touka Gettan? Iekrita acīs MAL, bet lasu ka Anime esot reversā, nu notikumi iet no otra gala, beigas ir 1 sērija, sākums ir 26, sanāk, ja hronoloģiski skatīties, tad jāsāk ar 26 sēriju. Domāju varētu kaut kad noskatīties, tikai nezinu kā skatīties kā paredzēts vai hronoloģiski :smiley:

Te brīva izvēle, ja gribas kkādu savādāku iespaidu skaties no 1 episodes, ja gribas kā pareizi skaties no 26. Cilvēki airing laikā reversed ar skatījās, so I guess it’s watchable reversed if score is above 6+.

Gan jau kaut kāda doma ir kāpēc ir reversā, ne jau tā pat vien izdomāja, cerams. Domāju, ka skatīšos, kā paredzēts.

Kāds var ieteikt, kautkādu sporta anime ?

Sporta Anime kaut kā neinteresē, nav ko īsti ieteikt. Varu ieteikt tikai Chihayafuru, Anime ir labs, ja patiks, tad ir veselas 3 sezonas ko skatīties, un domāju vajadzētu būt arī ceturtajai kādreiz. Nu tur ir par kāršu spēli Karuta, nu kā sava veida sporta veids sanāk skaitās.

Njaa vins insane liekās bet nu man apnika kautkā. Es līdz kautkadai sērijai tiku un pārstāju. Man jau vairāk patika ,kas notika ārpus spēles.

Hanebado

Noskatījos Touka Gettan, kā paredzēts reversā, nekādu interesantu iespaidu neatstāja. Grūti teikt, bet varbūt pareizā secībā būtu bijis interesantāk skatīties. Anime arī tāds jocīgs visā kopumā. Bija sērijas, kas likās ok, bija arī tādās pagarlaicīgas sērijas, un bija laikam divas kaut kādas perversas random scene ieliktas, īsti pat nesapratu kāda sakarā. Kopumā slikts nelikās, bet nekas tāds īpašs, kaut kā līdz galam īsti kaut kas nebija, tas reverss neievilka un tāpat diezgan pajocīgs darbs, varbūt tāpēc, ka skatījos kā paredzēs.

Iesakiet kādus līdzīgus Anime kā Kanon(2006), ef: A Tale of Memories/Melodies, Clannad, Air

Studija Kyoto Animation

No tās studijas esmu noskatījies daudz darbu, citi pat nav līdzīgi šiem, pavisam savādāki.

Nagi no asukara ir redzēts? Tas bija smuks un emocionāls un romantic
edit: nu okay ne tik romantic cik daudz crushes are had.

1 Like