Prieks dzirdēt, ka tik daudzi rūpējas par savu veselību!
Nav vairs padomjlaiku “Man nav problēmu, pag es fiksi izdzeršu litru šņabja un iešu sist savu sievu”
Prieks dzirdēt, ka tik daudzi rūpējas par savu veselību!
Nav vairs padomjlaiku “Man nav problēmu, pag es fiksi izdzeršu litru šņabja un iešu sist savu sievu”
un tagad es taisu kotletes ;D
update: garšīgas
Well, dažas lietas ir sarežģītas, bet ,piemēram, citai platei ko projektēju, kurai vajadzētu būt 5dB zudumiem bija 20dB zudumi, es vēltīju daudzas dienas lai saprastu kas tur pa vainu, tikai vakar es pamanīju to ka vienkārši viens slēdzis bija pielikts otrādāk .
Tev tas psihologs tik ļoti nepatika?
Anyway, es tikko pabeidzu taisīt plovu.
Antenas mani biedē. Cik esmu dzirdējis, tad cilvēki mēdz antenu priekšmetu universitātē likt pat 5 reizes.
tieši otrādāk - ļoooti patika, actually pirmo reizi liekas, ka manī klausījās un mani dzirdēja ;3
yeee, ar kādu gaļiņu?
Tas varbūt senāk. Tad kad es mācījos antenas varēja viegli nolikt.
Antenas daudzus biedē, jo pirmais ko redz ir Maksvela vienādojumi ar vector calculus, diferenciālvienādojumiem un garas rēķināšanas. Pie tā visa vēl nāk neintuitīvas(ja ir pierasts pie zemfrekvencēm) parādības uz platēm, kur tev 0Ohmu savienojums pie DC pēkšņi pārvēršas par pārrautu savienojumu pie 5GHz.
Realitātē, matemātika mūsdienās sevišķi nav vajadzīga, jo visu tā pat simulē datorā. Kopā ar ChatGPT var pierast pie RF domāšanas un iegūt intuīciju bez baigās teorijas un pēc tam var sākt jau kaut ko projektēt.
Ar vistu.
Kā viņi vispār dara to? Tu atnāc un tev uzdod jautājumus? Cik laiks vispār ir tai vizītei?
mums bija saruna, kurā es daudz runāju, viņa daudz klausījās, vēroja mani, un interesanti, ka viņa uzķēra katru kustību un sīkumiņu, un par to jautāja, tad pamīšus arī deva savus secinājumus vai argumentēja šo to ar pētījumiem un statistiku. tāda ļooti pārliecinoša lēdija, bet ar raudulīgu balsi, karoč es ar tur saraudājos
kopā bija 1h un tā bija pirmā tikšanās
.
Cik maksā tāda tikšanās?
bez maksas - paprasīju ģimenes ārstei nosūtījumu un tagad sanāk 10 reizes valsts apmaksātas
vispār informācijai - Latvijā skaitās bezmaksas medicīna - tikai jāprasa visur ārsta nosūtījumi:
asins analīzes
rehabilotogs
fizioterapija
psihologs
utt utt
Wow, baigi daudz reizes valsts apmaksā.
un pienākas visiem LV iedzīvotājiem, tik jāskatās kāds ir ģim ārsts, citi ir dzirdēti, ka ir nejauki un nekur nedod nosūtījumus
Paziņa arī tika uz masāžu par brīvu no ģimenes ārsta.
Kā 5. 7. var vispār izraisīt depresiju?
neviens no šiem neizraisa depresiju, bet drīzāk ir simptomi depresijai
Es katru reizi, kad biju pie psihiatra vai psihologa, izraudājos. Reāli, smadzenei nepatīk runāt par sevi
Pazemināta interese par darbu un vispār par jebko man ir jau gadiem ilgi, tas arī rada baigās problēmas ar darbu, jo vnk nespēju koncentrēties, nekustās lietas.
Atklāti mani tas tā izbesītu, varbūt pat pilnīgi nokaitinātu. Man jau no bērnības nepatīk cilvēki kas grib analuzēt katru sīkumu ko es pasaku vai izdaru. I guess, psihologam tāds darbs, bet nu…esmu ticis tik tālu bez šo palīdzības, don’t really see the point
Es pieļauju ka darba vieta ar varētu apmaksāt ja tev ir visi dokumenti sakārtoti.
Vai pati plosto tā kā manējā. Gadus 7 pie viņas neesmu bijis