Vajadzēja paturēt rokā prusaku.
vajadzēja @H_Hercogs paglaudīt ;D
nesāks kā prusaks šņākt?
Spriežot pēc bildēm skatiens ar katru dienu paliek aizvien neprātīgāks. :D
Eu!!!
Biologa skatiens.
Tad kad @salkineksa bij šis jau bij izšņācis dienas devu
Nez kāpēc, bet šis kaut kādā veidā trigeroja manā prātā vecās labās atmiņas par jaunsardzes laikiem un visu, kas ar to saistās, tajā skaitā ‘‘tūrismu’’. Atcerējos, ka bija diezgan forši zināt visādus mezglus(kaut arī praktiski tos baigi pielietot tā arī nekad nesanāca ).
Uzraku plauktā vecās virves un izdomāju, ka jāatsvaidzina tās zināšnas un jāapgūst vēl visādi jauni prikolii. Gan jau kādreiz noderēs
Maaan, man šis viss, īpaši mezgli ir aizmirsies.
Toties maijā cepšu jums normālu piedzīvojumu, kur varbūt varēsi paspīdēt ar savām zināšanām.
Paga, man baigi būs jārokās, bet ir viena forša bilde
edit: aiii škrobe, nevaru pa visām mapēm atrasti, bija visai dārgs man attēls ar manu vienību nometnē kur bez brīdinājuma biju ielikts par nodaļnieku. tā vietā še, kamuflāžas mācības
Akd, šodien bij cilvēku plūsma nonstopā zoo. Tik muļļā un muļļā vienu un to pašu info, vienlaikus ganot savu kukaini. Cilvēki kas spiedz, cilvēki kam patīk, cilvēki kam bail brt ir interese, cilvēki kas vnk noiet garām un noskurinās, ģimenes kuras tu nesaproti vai latviski vai angliski uzrunāt…
Jau pirms pasākuma bija surprise, jo mūsu kastēs bij randoma kāpuri salīduši. Like divas saujas. Kipa tos izmanto rāpuļu barošanai, bet arī šie brīnijās kā viņi tur uzradās
Overall es ir beigts. Bet vismaz dabūju banānu, zoo auduma maisiņu un kaudzi ar uzlīmēm
Ceri, ka neesi arī kkādus vīrusus dabūjis dāvanā.
Es, pohodu, būšu no māsīcas to draņķību norāvis, kaklu kņudina, deguns no rītiem pilns, nogurums baigais, galva dulla… Tagad gaidu rezultātu ātrajam covid testam.
Update: tests ir negatīvs, vismaz tas ir labi.
Man tikai tūkstotskājis apkakāja roku. Vairākas reizes
When you gotta go, you gotta go.
Varbūt tad, kad šams vislaik skraidīja apkārt un neapstājās, viņš meklēja tualeti, bet tu viņam neļāvi aiziet, tāpēc…
veseļojies!
Aizbraucu uztaisīt elektromiogrāfiju. Miastēnijas it kā nav, bet “ir kaut kādas dīvainības”.
Jautāju - kādas? Atbilde: “Es jums 15 minūšu laikā neiroloģiju neiemācīšu.” Varēja tak saviem vārdiem kaut ko vienu pateikt…
Iedeva man 3 A4 lapas ar datiem un pateica, ka jāiet tomēr pie reto slimību ārstes Stradiņos.
Izmeklējums nebija gluži tāds, kā biju lasījis - durt neko nedūra, vnk pie roku/kāju pirkstiem pielīmēja divus elektrodus, ap elkoni/celi aplika velcro strap ar vēl vienu kkādu sensoru it kā, un ārste ar rokām lika pie rokas/kājas konkrētos punktos vēl trešo elektrodu un tad uz datora spaidīja pogas un man gāja elektrība no tā elektroda, kuru viņa lika klāt, līdz tiem, kas uz pirkstiem. Sajūta diezgan interesanta, izņemot divus atsevišķus momentus ar kājām, nesāpīga, aptuveni tā, it kā krampis savilktu, bet atlaiž uzreiz. Elektrošoki ritmiski, kādi 5-10 gabali ar aptuveni pussekundes intervālu, tādus taisīja kādas padsmit reizes rokām un kājām kopā.
izklausās kā elektrokrēsls, bet ne tik deadly ;D
Šodien mani neveiksmīgi noķēra sēta kad cēlu ārā veļas kasti no auto
Just slight bruising, otru roku nebildēšu tā dabūja dziļāk.
Visam pa virsu vēl fakts ka leikoplasta rullītis izdomāja sakausēties monolītā.
damn… boro be careful. labi ka rokas tik.
Bet low-key tas samazināja paranoju un bailes no tāda tipa sētām, vienmēr šķita, ka izraus kārtīgu miesas gabalu ārā, bet redz, nodarīju sētai pāri tik pat cik viņa man (ir acīmredzami salocīta)