Ko Tu šodien darīji?

Šitās divas dienas bija karuselis vārda tiešākajā nozīmē

Vakar sakrita kolēģes vārda diena un Silavas organizētu pasākumu Skrīveros, random atraudzīgo koku audzēs. Pa lielam tas izpaudās kā napaleona kūkas, balzama un desmaižu ēšana busiņā, kur mēs bijām 9 cilvēki ieskaitot šoferi. Termometrs rādā 3 grādus. Līst nonstopā, paldies dievam pasākuma ārā daļa bija ļoti saīsinātā, bet izgriežot to kamdēļ mēs tur braucām palielam. Arboristi izgāza koku emulējot vētras efektus bet šo mērierīces negribēja savienoties ar datoru, tāpēc visa datu analīze izpalika.

Tad mūs vadāja pa tām audzēm kur lielākoties audzēja visādus kārklu, apšu un alkšņu paveidus. Pēc 2 lietū pavadītām stundām braucām ēst uz dikti glaunu krogu/kafejnīcu /viesnīcu kur bija cūku kolekcija un galdā iestrādāti dzirnakmeņi. Bija paredzēta lekcija par lietus ūdeņu novadi kas izpalika, un pa lielam atlikušo pasākuma daļu pavadīju mūsu kompānijai un kolēģiem no kapu pārvaldes radot savus DIY projektus, jo bijusī kolēģe(kas ar brauca ar mums) uzsāka ar skaļu “pabeidzat savu kalendāru beidzot?” kapsētu lielajām šefam šausmīgi patika Venoma lelle. Mājas parādos nosalis, izbesijies, bet ar jūras velšu maisījumu kam rimi bija baigā atlaide, naivi aizmirsis ka manas gatavošanas nianses nedraudzējas ar kalmāra gaļas tekstūru.

Šodien, pēc Eirovīzijas knapi izgulējies darba vnk eksistēju. Un visiem mani vajadzēja man vienubrīd zvanīja parastais un abi mobilie reizē pilnīgi. Un tad kad es beidzot biju iekšā zonā - klusums. Dienas beigās bija jāglābj kolēģe kurai mūsu lietvedības sistēmā bija tāds gluks ka sistēma uztaisīja dokumenta klonu pilnīgi ne pa ķeksi. Also pēc darba biju globusa, beidzot iztērēt dāvanu karti… Tur bez booktok grāmatām īsti no daiļliteratūras nekā nav. Es manuprāt pusstundu blandijos pa diviem stāviem, kā laikā atradu interesantu erotisko bilžu grāmatu trio - the big book of p*ssy, the big book of butt’s, and the big book of legs. Padārgas pie tam. Kko nopircis, ieskrēju pārtikas veici un tagad ēdu sierīgus pelmeņus

3 Likes