Ko tu pašlaik dari?

es jau tev minēju ,ka tā varētu būt
a cik tad prasīja par to???

1 Like

Pat nezinu Xd
Kasē mani vnk nolika fakta priekšā, ka tur bija iepriekš jāsamaksā un viss ir full capacity

1 Like

Braucu Bolt. Kamēr braucam šoferis noslēdza telefonā navigāciju un iegāja Facebook Dating pasvaipot. :D Ne tā drošākā braukšana, bet jārespektē hustle. Braugšana braukšanai, bet pusmūža čiepas pašas sevi nenomedīs.

8 Likes

Can someone guess what game is this :'D
But yeah, this is my weirdness that Im playing.

1 Like

Skatos video kā locīt tauriņu (man tuvs cilvēks uzdāvināja tauriņu, klasisko, kuru pašam jāsien) - man janvāra sākumā ir jāapmeklē kāzas, kur arī pajautāja vai gribu būt vedējs. Nu tad neko - 60 cilvēku saimē, būs cilvēki jāizklaidē. Nedaudz nervozs, protams - bet tādēļ jau pasūtīju mazu blašķīti (man un topošajam vīram - drosmei :smiley: ), kuru likšu žaketes kabatā.

Papildus tam - saņēmu apstiprinājumu 3 receptēm, kuras veidošu priekš “Delfi” projekta! Atkal sākšu likt skaistās ēdienbildes pavisam drīz. Galvenās tēmas - rīsu pudiņš, zviedru gaļas bumbiņas, un siera un sēņu tartaletes.

5 Likes

60 cilvēki priekš kāzām ir daudz? Nekad nav sanācis tikt uz nevienām, grūti saprast

I mean priekš bērēm būtu daudz bet manuprāt šāda ekstrapulācija nav korekta

1 Like

Nav daudz - var jau būt tuvu pie 100. Tie 60 ir tādi “estimate”. Vēl jau ņems savas otras pusītes un tā tālāk :smiley: Tā kā, noteikti būs vairāk. Bet - viņi negribēja arī visus - tikai tos tuvākos.

60 ir paši tuvākie?

Ak šie ekstraverti

1 Like

Oo jā - puisis ar futbolu aizraujas (vairāk kā hobija līmeni no bērnības) un draudzene ar buru laivām (piedalās regatēs) - tad nu tur abiem ir labi draudz paziņu. Un man būs jāuzliek mana ekstravertu maska, ha-ha :sweat_smile: Šī būs pirmā pieredze - izklaidēt cilvēkus kā vedējam. Izlēmu, ka pirmo reizi dzīvē aiziešu uz barbershop un nopirkšu kādu labu uzvalku, lai būtu “certified fresh”.

3 Likes

Nu hz, man čomam uz kāzām bija kkur 30 cilvēki. It kā bērnībā esmu bijis uz citām kāzām, tur it kā bija aptuveni tikpat. Man liekas, tas ir normāls daudzums, 60 man liekas daudz.

Rookie numbers. Kolēģe stāstīja, ka viņai bija “small indian wedding of 150 people” :exploding_head:

3 Likes

turpinājums šim…viņi visu šo laiku sūtija uz nepareizi uzrakstītu un neeksistējošu e-pastu

uz alksis.gabliks@…

I’m like so ducking mad about this whole event, jopcik popcik. Viņiem rēķinā ir ALEKSIS. Viņu sistēmā ir mans darba e-pasts. No kuras vietas tas sūda ALSKIS radās

3 Likes

Viss kārtībā, Alski,

Dažreiz jāpieņem dzīves realitāte, ka sūdi notiek :smiley:

6 Likes

All is well that ends well

4 Likes

Still with the same weird ass potion game :'D

2 Likes

Enjoying my anime on my Mental Health Anime Sunday (even if not really legal) :'D

2 Likes

Apsveru šo ideju adventes vainagam, tikai domāju vai esmu ar mieru pirkt vairākas spoles ar materiālu

Pastrādājot sapratu ka nav jāpērk speciāli krāsas spoles, tam taču ir domāta krāsa.

3 Likes

Nav, tik ar jau krāsainu spoli čakars mazāks.

Nomest 45€ min, un pēc tam ar spolēm vākt telpas mitrumu nav labākā recepte kas man nāk prātā. Nemaz tik ļoti ejošs man tas materiāls ir kā tāds.

1 Like

beidzot pievienojos bandwagon un sāku skatīties Arcane otro sezonu tik nopratu ka vajadzeja parskatit pirmo laikam sakuma jo neatceros ar ko beidzas un paris tela vardus kad piemin ir tads huh?

1 Like