Ko tu pašlaik dari?

Given your name, you’re kinda legally obliged to play khajiit :thinking:

3 Likes

Was forced…

3 Likes

Braucu augumā Tatjanai no Bites, kura acīmredzami tur mani par idiotu.

Šomēnes atnāca jauns rēķins, kurā pēkšņi bija būtiski lielāka summa - iepriekšējo 7.89€ vietā 12.80€.
Viņu skaidrojums - “pakalpojumu kvalitātes celšanas nolūkos, investīcijas attīstībā, labāks serviss, times change, blablabla”.
Small problem #1 - pirms pusotra gada es biju noslēdzis līgumu uz diviem gadiem par šo summu 7.89€ mēnesī.
Small problem #2 - pēdējos 3-4 mēnešus man ik pa laikam random momentos sāk streikot internets, reizēm pamatīgi - pazūd uz vairākām minūtēm, ilgākais bija kkur 9 minūtes, kā likums tieši tad, kad visvairāk vajag. Un visticamāk ir bijušas vēl entās reizes, kuras es nemaz neesmu piefiksējis, jo darīju kaut ko, kam nevajadzēja internetu. Par šo es esmu zvanījis viņu supportam vismaz 3 reizes, bet nav ne mazākās parliecības, ka jebkas ir salabots, jo uznāk vienkārši pilnīgi randomā - viss var nedēļas divas būt labi, un tad pēkšņi trīs dienas pēc kārtas mežonīgs pocket loss un pings simtos. Nekādas korelācijas ar to, ko daru uz datora.

Pasūdzējos, un tagad viņi man piedāvā šitādus pigoriņus:

(jā, es tikai tagad izlasīju, es pēdējā gadā reti čekoju e-pastu, ir bijis, ka tikai reizi nedēļā atveru)

Faktiski viņi pilnīgi ignorē līgumsaistības UN piedāvā man vēl papildus līgumu, ar kuru kopā man būtu jāmaksā 10.50 + 3.99 = 14.49€ mēnesī, kas ir vienkārši spļāviens sejā pa virsu tam pēkšņajam rēķina pieaugumam.

Aizsūtīju šādu atbildi:

Redzēs, ko teiks.

4 Likes

Šī ar kāda nez piektā reizē, nu riktīgi nedaudzā, kad sanāks pret LV spēlēt :D Sākumā nepamanīju, uz beigām čot karogs pazīstams :smiley:

4 Likes

Pa reizēm spēlē šahu? Vai Tev arī ir fiziskā spēle? Un, vai sanāk bieži atrast cilvēkus, ar ko spēlēt?

Kā pa reizēm - katru dienu, chess.com. Ir vēl lichess.org. Chess mazliet uzmācīgāks ar membership piedāvājumiem, bet var iztikt, lichess neesmu provējis diži, bet tāds vienkāršāks savā dabā šķiet. Chess.com ir vnk vairāk noreklamēts un viņš ar datora palīdzību analizē tavus gājienus. Tur tā lielākā fīča viņam, cik saprotu

Protams ir XD viena bija koka figūriņu, otra - plastamas, bija vēl kkāda trešā, bet to neatminos…

Online atrast nav jau grūti, spied pogu un spēlē. Pēdējā laikā aizdomājos par “offline” saspēlēm, kur tās varētu atrast… esmu pētījis FB attiecībā uz tādām grupām, bet neesmu manījis, ka tur kas tiek organizēts, iespējams jāpēta dziļāk. Zinu, ka kādreiz norisinājās Iļguciema kultūras namā.

1 Like

Tur jālasa līgums. Miglaini atceros, ka šajos līgumos bija punkts par to, ka pakalpojuma sniedzējs var vienpusēji mainīt pakalpojuma cenu. Taču man ir bijis līgums, kur šādā gadījumā, man kā pakalpojuma ņēmējam ir tiesības mēneša laikā lauzt līgumu bez līgumsoda.

Kad tu dabū tarifu uz atlaidēm, operatori man vienmēr ir cēluši cenas. Gandrīz 5€ gan ir baigi daudz. Man iepriekš Tele2 pacēla cenu pa kādu vienu vai diviem EUR, vienu vai divas reizes divu gadu garumā.

2 Likes

gg, that why i dont trust damn any one in safer position than myself.

1 Like

Nu pa 1-2€ es arī neceptos, bet te jau gandrīz dubultā.

Visu dienu līst, noķeru mazāku lietu, paravēju dobes, uztaisīju vadziņu studentu neļķēm. Pirmoreiz ar tādu “seed tape” stādīšu.
Bet, nu, es ceru, ka tur izaugs tiešām ziedi, nevis sinepes :joy::joy:
Igauņu valodā vispār tulkojums ķip krustnagliņas :grin:

7 Likes

Kas vainas sinepēm :'D
Bet ceru uz pozitīvu iznākumu?

1 Like

ah jā tur vienmēr problēmas ar tulkošanu man mutere kad mēdza pirkt sēklas ar mēdz ar visādiem tulkojuma brīnumiem sastapties :D :D

2 Likes

Tik tādus jancīgus esmu redzējusi, bet var saprast vsm no kura gala tas nācis. This… is spešul :joy: either way sinepjneļķes ir iesētas :joy:

1 Like

patreiz jūtos visai skābs uz Jūrmalas pašvaldību. Visai sīvi, bet pārsteigums nav. Godīgi vajadzēja pašam iedomāties ka fiziskā caurlaide ir kļuvusi par digitālu. Pirmais sods manā dzīvē.

attels

atceros apli, kas bildē, bet zīmi ne tik. Zinu ka uzmanīgi vaktēju vai nebūs kādi aparāti vai ievērojami paziņojumi,

6 Likes

Es Jūrmalā vispār atceros kaut kādus automātus tikai braucot no Rīgas puses. :thinking: Citos galos varbūt pat tiešām nav.

tie bildēs ir redzami, es ar savu gurķmobīli kā reiz arī no pretējā gala braucu.

Jurmala be like:

1 Like

Feels like noone can tell that this is a Khajiit xD

2 Likes

Bruh those feet💀.

1 Like

pirmajos gados, kad uzlika to maksas zonu un kkādā 2.sezonas dienā mamma aizmirsa, dabūja arī vēstulīti. bet viņa ieradās uz lietas izskatīšanu, par ko viņi laikam bija tik pārsteigti, ka sodu noņēma ;D

2 Likes