Ko tu pašlaik dari?

Dropped at ep 5… cuz there they started to make lots of squeeky noises and well… its a lowkey BL anime…

3 Likes

Bad luck today, eh?

Kinda… But in the end I did find something bearable :'D
‘’ The Most Notorious “Talker” Runs the World’s Greatest Clan

2 Likes

Zin, pats tas galvenais “premise” šai sērijai " The Daily Life of a Middle-Aged Online Shopper in Another World" ir līdzīgs “Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill”, kas man ļoti patika.

Šis, lai gan ir vairāk piedzīvojumi un lietas virzās uz priekšu, šeit bija gabali kas pāršāva man daudz pār strīpu. Ok, saprotu - čalis ierodās jaunā pasaulē un pirmajās 3 epizodēs pārguļ ar 3-4 sievietēm, kas jau liek raut uzacīm, bet laikam otrs, kas visvairāk nepatīk, ir ka tur vēlāk parādās bērns, kuru galvenais tēls redz vairāk kā meitu, bet šamējā galveno tēlu redz citādāk. Būtu varējuši pilnībā iztikt bez šī elementa.

3 Likes

O jā, šitais vispār isekai notiek nenormāli bieži. Nezinu kuram pirmajam ienāca prātā tādā veidā sakombinēt “please have kids, Japan, it is very fun to have kids, we promise” un wish fulfillment horny harem, but it just ain’t right.

1 Like

Vai tad? Es pagaidām esmu 16. čapterī un neko tādu neesmu pamanījis, viņa vispār maz figurē…
Es lasu mangu tho. Nebrīnītos, ja animē tādas lietas būtu pieliktas klāt.

In the end it was 7/10, but hey, at least I could finish it, a few things would make it a 6/10, but overall its still good :'D

1 Like

One of the rare perfect games :laughing: 2 games after my anime. Now 200+ more Vampire Survival clone games to go :'D

2 Likes

Holocure ir diezgan labs vampire survivors klons. Balstīts uz hololive vtuberiem

Ye, have seen it for quite a few vtubers, but not for me :'D Same concept, but still naaaaaaaaaaaaaa!

1 Like

Any idea what reference is this ?

3 Likes

Bobsleja atsauce? :joy:

1 Like

‘’ Last of the Summer Wine is what this references ‘’ as a friend said :'D

Sure looks like it.

This will end … badly…

1 Like

Cenšos pamosties… jūtos kā pelmenis kuru sasaldēja vairāk kārt, bet pa vidam pārvārija mazliet :joy:

1 Like

And Done, a great 7-8/10 game, was interesting… playing a game without questmarkers at all :'D

• its on Xbox pass.
2 Likes

And wa ssuggested this free game, was a fun short 1h game 8/10 fantastic music and cute MC.

1 Like

Looks like I’m returning to this weirdness :'D

That goofy face… just lol xD

2 Likes