Ko tu pašlaik dari?

Glad for ya, it takes -1 or -2 from my total score when I score it on Myanimelist, cuz there is no awe or anything like that anymore :cry:

1 Like

Trying Cursed Halo Again… will it be as Cursed as people tell it…

Another Day… Another game :'D

2 Likes

Oooh, looks intriguing. Will look trailr up later

A post was merged into an existing topic: Funny pics/Meme fandom

pašlaik esmu taisīts no apmulsuma, darbā inventarizācija klāt, naivi cerēju ka šogad izbēgšu, bet nekā. viens saka vienu, otrs otru, galvā ķīselīs, un svītrukoda lasītājs, svītrukodiem kas nemaz laikam nepastāv, iespiests rokā. Rīt ķeršu kolēģi rokā un pratināšu, kā tad ir realitātē

1 Like

Spele mani piecakareja xD
I finished up the game ‘’ roll credits ‘’ ‘’ End ‘’ un tas mazliet pamainijas main screen, un izradas ka ir turpinajums , nevis wnk NG+…

1 Like

Beidzu vingrot. Rīgā hanteles nav, improvizēju ar 4 1.5 l ūdens pudelēm kas sabāztas somā. Good enough

1 Like

Damn mate, hope ya wont get into any kind of trouble.
And ya will get some kind explanation :'D

Theres no trouble to be had because it’s a very " just because " thing. No real readon to do it, no real way to fuck up. Just hate the lack of communication

1 Like

Veikala standarta paka ir 6x1.5L.

Vismaz prieks dzirdēt.
Savādāk jau domāju ka nē pārāk forši kolēģi :sweat_smile:

Oi nē kolēģi ir forši. Tika tas pašvaldības iestāžu lāsts ka viena roka nezin ko otra dara, viena kāja lec kankānu, otra meditē

1 Like

Man liekas tas tā ir visās lielās iestādēs un uzņēmumos.

1 Like

Čiliņā apēdu darbā čilī ar visām sēklam nošokējot kolēģes

2 Likes

Marinētu/svaigu/žāvētu?

svaigu, nedaudz apvītušu

čiliņā čilī iekšā, čiliņā čilis būs ārā :fire:

4 Likes

nah, I got guts of steel. Ko tik bērnībā nav sagremojušas -skujas, saldējumu kociņus, zarus, salmus, gumiju, plastmasu, dziju

2 Likes

Pēcpuse Japānas karoga krāsā būs :sweat_smile:

4 Likes