Ko tu pašlaik dari?

Also es sagriezos krējuma vāciņu.

Vot tas ir jāmāk

1 Like

ar mīlestību no Valmieras Piena.
vai arī tā bija cita firma.

2 Likes

At the end of Chapter 2… THAT BEAR!!! Its a bit annoying…

1 Like

Biju aizgājis šodien uz lielo auditoriju, kur visi 300 studenti bija savākušies. Vajadzēja iepazīt aparatūru un to sajūtu - ja godīgi, kājas nedaudz ļenganas ir :smiley: Otrai kolēģei kurai ir bail no šādām runām, teica, ka no stresa gandrīz grib mirt :sweat_smile:

Phew - rītdienas plkst 11 būs nedaudz kuteklīgi. Saucamais - iziet no komforta zonas moments.

2 Likes

Bet komforta zona ir tik ērta… tik patīkama :face_holding_back_tears:

2 Likes

Ou - nevar noliegt :grinning: Bet esmu pamanījis, ka izmetot sevi no tās biežāk, atverās interesantas iespējas tālāk.

2 Likes

Testēju savu apgreidoto RAM.

Again, lielum lielais paldies @Menestrels

3 Likes

Pārgājām no 4GB uz 20GB RAM.

Eric Wareheim Mind Blown GIF by Tim and Eric

Cerams tagad redzēsim @H_Hercogs vairāk spēlēs. :D

4 Likes

20… tāds dīvains skaitlis. Tad jau nebūs dual channel? Es pieņemu 4+16?

https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/s8d0dh/can_you_have_2_different_memory_sizes/

Vot interesanti, kā tad ir, ja ir 4+16, 16 tad sanāk dalīt četrās daļās, moš nemaz neizmanto visu RAM?

Tiem portatīvajiem kuriem 4GB ir pielodēti pie mātesplates īsti variantu nav, ja nevēlies lodēt jaunus čipus. Es par single vai dual channel neraizējos. Jo tā pat pirms tam bija single channel, sliktāk nebūs. :D

Viss RAM ir pieejams. Par to gan nav jāraizējas.

2 Likes

Es viss dzīvi nodzīvoju ar 4gb

Tas ir kā papildus roku dabūt

1 Like

Uhh - nu jau pāris desmit minūtēm būs jākāpj uz skatuves un jāprezentē jauniešiem. Nervu kamols nedaudz jau ir. Sajūtos šādi:

4 Likes

Are you still alive? :smiley:

2 Likes

Jā, viss ir labi. Stress jau bija pamatīgs - it īpaši, kad jākāpj uz skatuves un mikrafons jāizņem.

Tomēr arī šeit izteica komplimentus - kolēģi sajūsmā, visi nāk apkārt un priecājas :smiley: Minēja, ka pat labāk sanāca nekā viņu nolīgtajiem vadītājiem citus gadus.

6 Likes

Started today, and finished just now… Not Resistance… But Sniper Elite 5.5 xD
a 6-10h game. With 9 missions and Last mission is… something…

2 Likes

Its a way to grow… yes… But… is it enjoyable ? Yes… to a certain extent (Not for total introverts like me) :'D
says that… yet streaming fulltime xD

1 Like

Es teiktu, ka noteikti! Saistībā ar šo, man nāk prātā tas citāts no Kung Fu Pandas

Man bija bail uzstāties un kaut ko prezentēt 5 cilvēku klātbūtnē. Tad augu un sevi piespiedu. Tad varēju jau 30. (Un primāri turējos ap to ciparu). Tad janvāra sākumā biju vedējs/vadītājs 90 cilvēkiem un tagad jau 300 cilvēkiem prezentēju :smiley: Bailes ir visu laiku. Bet no tām man ir nākušas vislabākās atmiņas, kādas vien ir. Un - pēc tam arī atklāju, ka man ir talanti, par kuriem nezināju pat iepriekš.

Bet nu - arī es esmu tāds “klusāks cilvēks”. Man patīk būt ar sevi un arī nevajag obligāti kādu katru dienu, lai runàtu. Bet es esmu kā hamoleons, kurš var pielāgoties.

Un strīmeris laba lieta! Veids kā runāties vairāk! Es biju iedomājies ka varētu Vtuber tipa veidu pat pamēģināt :smiley: Bet neesmu tik izteikts geimeris bieži.

4 Likes

Beidzot ar manējo noskatījāmies Lord of The Rings anime, es to skatījos otro reizi, viņš pirmo, patika :heart_eyes:
Es pat atradu, kur var skatīties oriğ valodā un varēja pielikt lv subtitrus, kas bija smuki kā kino :heart_eyes::heart_eyes:

5 Likes

Esmu atbraucis uz Cēsīm, uz manu sēņu meistarklasi. Pagaidām vēl laiciņš ir, tādēļ iegāju iedzert ko siltu Kārumlādē. Sūdīgākais - ka visa kā garšīga, bet vēl nevaru :smiley: 2 nedēļas sanācis izturēt

2 Likes

Vēl pēc kādas nedēļas vai divām kļūs krietni vieglāk. Galvenais pārdzīvot pirmo vilni kamēr tu atrodi no vella miltiem. :D

1 Like