Tiko atbraucu tik mājās.Maiss pilns ar viss kaut ko tad redzēsim kas sanāks
Jāpievāc mazliet dzīvoklis un tad jau var sākt taisīt
Tiko atbraucu tik mājās.Maiss pilns ar viss kaut ko tad redzēsim kas sanāks
Ieteiktu sūnas biki apžāvēt, bet tev jau nav daudz laika
Zinu, domāju ar fēnu apžāvēt
Kāda tur doma apakšā?
Slapju lietu grūti pielīmēt - tas ir viens
Otrs, ne viss ūdens spēs izgarot, un tad adventes vainags sāks pūt
Sēžu autobusā u darbu un mēģinu atcerēties kas es esmu un kas jādara. Miegā pilnībā nodzēsās kešatmiņa, knapi atcerējos kur man jādodas.
Sēžu autobusā uz Viļņu. Jāizbrauc uz centru, kur reiz taisīju vienu operāciju uz tādām kā pārbaudēm. Biju nedaudz apjucis, kad meklēju savu autobusu uz Viļņu (EcoLines). Atskārtu ka tāds nav, tikai Lux Express un autobuss uz Ukrainu (brauc cauri Viļņai).
Redzot puišus ar militārajām somām, sajūta, ka pats dotos turp Welp, it was nice knowing you guys
sending bday invitations for a stream thing totally not losing my mind
Tagad es iesu gulet.
Pamodos un braucu ar vilcienu, kad pamodos noskanēja skaņa galvā tads kā achievement sound in wow… maybe just maybe real life is mmorpg?
Braucu mājās no Viļņas. Smuki iekopta pilsēta Ziemassvētkiem. Ieliņa, kur bija tikai būdiņas, ko izveidoja visas vēstniecības/internacionālās skolas Viļņā (feina ideja). Tikai tur, kur bija lielā eglīte, tur būdiņas tika saliktas aplī, tad baigā masa ar cilvēkiem, un grūti kur rindā pastāvēt. Tur neko nenopirku - aizgāju atpakaļ uz vēstniecību ielu pie īriem un čehiem pēc viņu karstajiem dzērieniem (grādīgajiem, protams).
Man pretīm bija veikals kas saucās “WARGAMER”! Un tur bija miniatūras, bļatsva! Tikai šodien nestrādāja.
Ēdu pankūkas un skatos to jauno ltv dziesmu šovu pārdziedi mani
A ko neviens neslido?
Nebija vēl vaļā attaisīts.
Tev tur tāda nopietna monitoru roka. Un tu tik vēl padomā par to ekstāzi kas ir 3 monitori. ;D
Darbā sēžu.
Negribas strādāt.
Prorastinēju
Kā māku.
tikko jutos kā mikro mozus tasinojot procim kādus 30 salocītus pinus, survivor even booted win10. Atvieglojuma sajūta neizmērāma.