Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Pilnīgi pierkītu. One of best in JP. Šo filmu gaidu jau ļoooti ilgi -.-

Noskatījos Higashi no Eden, nezināju kpc nokļuva watch list, man šķiet, ka @Especti pieminējums uzmini anime tēmā, un jā, bija interesanta.

Man patika ideja un secīgums, ko tā sniedza, bet galu galā īsti neatstāja aizgrābtu - vrb tpc, ka bija sajūta, ka esmu par stulbu, ko @jods arī apstiprināja XD Vai arī tdļ, ka man ļoti galvā ir MAL naida review, kas to novērtēja uz 4, bet es neredzu kpc - tur bija atbildes - gana atbilžu priekš šīs “noveles” O.o (kas noteikt, tad ir daļa no romāna :D)
Zinu, ka man patka kā galv. meitenīte izskatījās ^.^ un puikam labi melnie mati piestāvēja :smiley: Man arī patika galv. puiša tēls, k.gan mulsināja, cik reāli iespējams tas ir :^) Bet nu… viņa vecums tur nekad netika minēts patiesais :smiley:
Priekš 11 ep labs sākums, kā nekā iepazīstinšāna notika arī galvenajam varonim :smiley: bet, tad, bams, bija jau beigas C_C toties, romantiskas beigas (giggle)

Un animes pirmspēdējā ep. man atgādināja par @Lukijs naidu pret plebiem un pelēkajiem anime faniem :smiley: :smiley:

1 Like

Ir arii divas filmas, kas principaa visu nosleedz. Turpina staastu, kur seerijas beidzaas. Noteikti iesaku noskatiities, ja ir interese taalaak zinaat. :slight_smile:

pareizi, lasīju ko tādu C_C
hm… vai es vēlos noslēgumu tam stāstam :? C_C neemu pārliecināta XD bet varētu noskatīties intereses pēc. Paldies, ka atgādināji! ^.^

O, nebūtu baigais backlog(Aria origination, Code Geass(ko laikam nepabeigsu), Gungrave, higurashi re-watch, melody of oblivion) varētu iečekot : I

1 Like

kā var nepabeigt Code Geass? ;o Tu neesi to redzējis? ;o Nezinu kā Tev, bet man ļoti patika 2. sez. beigas - love it (romance shit). Tā ka, es skatītos to animi :smiley:

Oh well, enjoy what you’r watching! :slight_smile:

Neesmu redzējis un joprojām neliekas interesanta(esmu pie ep8)

:broken_heart:
tik sāpīgi ko tādu dzirdēt par animi, kas mani aizgrāba (laikam tāpēc, ka bija viena no pirmajām, ko skatījos :smiley: ) bet…bet… tā ir tik kustīga un par varu un un piff-paff, meitenes, mecha, revolūcija… traģēdija… varoņi un attiecības… T^T
Smieklīgi ir tas, ka es nemaz neatceros, ka tai animei bija divas sezonas, man šķita, ka viss stāsts notika vienā sezonā, lol :smiley: un es arī neatminos skatāmies ova’s O.o
Vrb jāpārskatās tā anime, ja ir cilvēki, kas uzdrošinās to nevēleties skatīties pēc uzsākšanas ;o

1 Like

Man īpaši nepatika, galvenokārt tādēļ, ka nešķita tās sistēmas darbības princips īpaši interesants :frowning: Vēl, jo mazāk, kad pastāstija, kas tā sistēma vispār ir.

Par Code Geas man ar ir kā ir. Noskatījos pirmo sezonu, arī neaizrāva, tādēļ vēl neesmu sācis pat otro sezonu. Code Geas ir tas, ka man tur nav “Likable” personāži + tā mecha arī nešķiet interesanta šajā konkrētajā gabalā.

Izskatas interesanti…

Liels plus Eden of the East - vinji neizkropljo anglju valodu kaa lielaakaa dalja citas animes. :smiley:

1 Like

Uh kādi Code Geass heiteri saradās. Vairs neko daudz neatceros, jo skatījos no sezonas uz sezonu, bet tam laikam bija ļoti aizraujoši. Nekā daudz līdzīga nebiju iepriekš redzējis it īpaši brutalitātes ziņā, un ar mecha arī neesmu nekad aizrāvies. Pirms tam tikai Full Metal Panic mecha’s biju skatījies, tādēļ Code Geass bija relatīvi svaigs mecha piedzīvojums.

1 Like

Man personiigi tikai Lelouch krita uz nerviem. Citaadaak animi noskatiijos pusotraa dienaa (abas sezonas), jo tik ljoti pavilka.

Vēlviena anime ko var likt pie pieaugušo thread. Ieliku 9/10 pēdējie 2 stāsti nepatika :confused: bet kopumā ieenteresēja pačekot japāņu literatūru.

3 Likes

Ieliku 10, ļoti patika, it īpaši tie psiholoģiski smagie stāsti.

1 Like

LUCK & LOGIC finished
7/10
http://bentobyte.co/wp-content/uploads/2015/11/Luck-and-Logic_luck_logic_anime_winter_2016_key_visual_bentobyte-728x500.jpg?687ca5

Es laikam sāku saprast kāpēc mal novērtējumi ir shit.

1 Like

Pēdējais laiks saprast, ka ne visi ir 4chan vai reddit ciniskā hivemind zombiji un cilvēkiem mēdz būt personīgas preferences. No 659 pabeigtiem šoviem 10 esmu iedevis 28, kas ir ap 4%.

2 Likes

Tieši pa jūtiņu :^)
10 reti kas ir pelnījis. Šādi rodas maldinoši topi.

Un reddit ir shit. 4ch arī nekā diži labāka nav, tas pats /a/ ir diezgan meh.

Kas tev tie par kompleksiem, ka regulāri kritizē citus cilvēkus tā vietā, lai kritizētu šovus vai žanrus par kuriem ir runa?

10 ir pelnījis tas, ko es saku, ka tas ir pelnījis. Un 4% no visa, ko es jebkad esmu skatījies nav daudz. Tas ir subjektīvs vērtējums. Kāds sakars topiem with anything? Arī topi ir subjektīvi atkarībā no autora vai lietotāju grupas. Tāds koncepts kā “objektīvs tops” neeksistē.

5 Likes