im unstoppable my dude
Yap, kā arī domaju6, manga fights dont looks as good as in anime
Breathing of water: 12th Form Tear drops
moshk ja webtoon stila manga butu bijusi mosh kkas spidoshaks butu bijis :D
Spīdošāks neko nemainītu, es runāju par to, ka nevar mangā vnk nevar uztaisīt, kimetsu no yaiba fights tik episkus, jo viss notiekon high speed, anime daudz vieglāk, + ufotable pacēla standartus nenormāli
Nobody likes Giyu ![]()
all who doesnt like giyuu suck. He’s my favorite char
Ok, Train Arc is good af, can’t wait for movie, fights būs so fucking epic xD
Jācer, ka ekrenēs tik pat epic kā mangā ![]()
dude, its ufotable, ja baidies, ka būs sūdīgi, ej vnk heaven’s feel 2tro daļu Alter Saber vs Berserk paskaties un nomierināsies
izlasot tālāk, es tgd nesaprotu, kpc cilvēki sauko šo par labāko, kas ir kimetsu no yaiba(i mean train arc) un train arc tikai uz beigām paliek hella episks, ja nākamā arca ir tik pat laba, a figti vispār amazing af
I’m just messing around. Episodes about 21-23 made me like him even more though
read manga tur viņš vēl krutāks paliek un domāju uz mangas beigām būs vēl kkas no viņa, btw izlasot mangu līdz brīdim cik izgāja reali nav neviena character, kuru varētu heitot šajā showa ![]()
Pat to scarred gray hair getting rekt by a headbutt asshole?
Yes pat viņš ir naiss, he has his reasons, to be like that.
And the snek guy?
vot par viņu hz, man viņš no sākuma jau neitrāls bija, bet ja tā manga par viņu nekas īsti netika stāstīts, izņemot vienu lietu.
Poor Giyu getting bullied by everyone just because he’s the coolest Hashira ![]()
if being serious, as much as i like this character, he’s not the coolest hashira, sad.