Kāpēc es izdzīvoju? Dokumentārijs ''Augstspriegums''

Sveiciens visiem!

Gribētu padalīties ar savu stāstu, kas nesen tika publicēts Latvijas Radio veidotajā podkāstā ‘‘Dokumentārijs’’.

Pilno versiju, kas apkopota 3 sērijās var noklausīties šeit:

Ceru, ka sanāks no tā visa paņemt kaut ko sev :)

12 Likes

Tu esi tāds malacis @Forge !! :heart_hands: man brālis ir paralizēts from waist down (nokrita no mājas jumta), līdzīgi kā Tu - cīnās day after day. viņam ar nenormāla spītība par patstāvību un “es pats visu varu”.
kaut kad brīvākā brīdī visu noklausīšos, bet tiešām iedvesmojoši!

4 Likes

Klausos, klausos un jau sāku domāt, ka pat netiks pieminēts Metālkāsts, bet nu viss kārtībā, ieslīdēja uz beigām. :D

@Forge, kā tev vispār pātīk kā sanāca šis ieraksts? Pieņemu, ka radio ļaudis te apkopoja visai lielu materiāla apjomu īsā formā.

Zin, kaut kā ar izpletni galīgi pārgribējās lekt. xD Mani gan tas jau sākotnēji briesmīgi nemānīja.

Ja tā nopietnāk, iedvesmojoši - viss kas dzīvē gadās, bet tā tā pat turpinās. Īpašu efektu arī rada tas, ka tu tomēr esi pazīstams cilvēks, te pat tuvumā. Ja šis ieraksts būtu iznācis ārā gadu atpakaļ, kad es drusku nogūlos gultā, vispār būtu bijusi bomba.

4 Likes

Šitam ierakstam neviļus uzdūros pirms kāda laiciņa jau. Pasmagi, bet tajā pašā laikā baigi iedvesmojoši kā tu turpini cīnīties

1 Like

@haachikooo paldies! sveicieni brālim, džeks malacis!:pray:

@Menestrels jā, materiāla bija ļoti daudz un tas kas tika līdz galam, protams, ir ļoti neliels daudzums no tā visa. bet nu tā jau ir norma visos dokumentālajos stāstos, citādi jau visas tādas filmas/podkāsti būtu 10h garumā. Pašam liekas, ka ir tīri ok, bet tas tomēr ir tāds diezgan vispārējs ieskats šajā visā, bet pa lielam jau mērķi izpilda godam.

2 Likes