Kādus straumēšanas servisus jūs izmantojat?

Go3 dzēš ārā pēc laika, zinu tur bija Violet Evergarden filma latviski pēc kāda laika izdzēsa, vairāk nebija. Ja nejaucu ar kādu citu latviešu saitu.

Opā, bija iztulkota Violet Evergarden.

Tikai filma :D

Baltcom meitene nokoļīja mani šodien uz 2 gadu go3 līgumu, pirmie atsoņi mēneši par brīvu.

1 Like

Nu un kā pirmā diena go3?

Pagaidām vēl neesmu iebraucis, bet mani visur mēģina upsellot kaut kādus HBO abonemantus un filmu nomas.

Es viņai nedevos, lauzos līdz pēdējam :smiley:
Zvanīja vairākas reizes, mēģināja iesmērēt, bet nafig man to nevajag.

eh, 2 eiro soda nauda par katru nemaksāto mēnesi. Sliktākajā gadījumā aizmetīšu viņiem dvacāru ar kapeikām un nekad vairs neko neņemšu. :D

They got you, they got you good!
image

Hey, mani uz diviem gadiem liks mierā, tas ir 20 eiro vērts.

Cik tu naivs! :smiley:

Man viņa piedāvāja atteikties no spec piedāvājumiem un aptaujām, ko es arī izdarīju. Protams, jautājums bija vai es piekrītu, kam es nepiekritu.

EDIT: Iebraucu go3 - pašam jāizvēlās plāns, viņi to nenoformē automātiski.

Pag, par ko tad tu šobrīd maksā, ja tev nav plāna? :D

viņi tev vnk iedod altaidi lol https://i.imgur.com/89RB0t9.png

Tomēr bija supportam jāuzzvana. Īstā Baltcom garā, automātiskais risinājums nenostrādāja.

Man kaut kā līdzīgi bija. Laikam pirmie 6 mēneši par brīvu, pēc tam 50% atlaide uz pusgadu un tad laikam 25% atlaide. Atlaides beidzās un viņi man piemeta klāt sporta paku.
Nezinu kā ar baltcom, man tas viss notika zem bites.

3 Likes

Kickass anime un 9anime has all I need, :skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::parrot::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones:
YouTube +adblock mūzikai.

1 Like

Tā tas ir viens kaut kas ir vienā straumēšanas servisā, otrs atkal citā, bet tajos nav tā un ir tikai vēl kaut kādā. Galu galā, ja gribi legāli visu noskatīties jāabonē desmitiem straumešanas servisu. Manuprāt pat ir OVA sērijas, kuras iet tikai komplektā ar Blu-Ray box, kas maksā vairākus simtus.

Tikko palaists un BEZMAKSAS!!! Fukken EPIC!

1 Like