Underdog story, bet patika.
Nesauktu par labu. Jau pēc pirmā chapter redzams, ka ir konkrēta miskaste, bet palasīs tāpat.
Mblje… Principā Shield Hero on crack. Lai gan turpināšu lasīt, jo fascinē cik degradējošs ir viss notiekošais, kopumā vispār nav nekādas vērtības.
revenge self wank in a nutshell, kek.
Vēl aizvien sviestā eju, turpinot iesākot mangas un tad noliekot tās malā pēc pāris vai padsmit vai 20-30 chapteriem.
Bet pēdējās nedēļās tomēr visas iepauzēju un paķēru šo.
Senāk jau biju manījis, likās ka būs baigā manga par ēdieniem kā daudzas citas pēdējos gados parādījušās, bet nē, tur ar šis tas cits. Viss iet tīkami roku rokā, gan ēdienu gatavošana gan tas geishu/maiko darbs.
Tik jāmin ka pašā sākumā tie ēdieni diemžēl neizskatījās labi un nesaprotami ;d
Un arī pēc pāris nodaļām gan es gan citi lasītāji pamanījām, ka galvenā varone salst baigi ziemas laikā tajā konkrētajā vietā, bet neskaitot biezo džemperi viņai nav zeķu, bet tik šorti un čības ;d nu nav jau brīnums ka viņa tur salst ;d Tas ka tēls nēsā vienas drēbes ir saprotami tā jau gandrīz visu laiku ir, bet tas tā muļķīgi likās xd
Nesen atradu šo mangu, lai gan parasti nelasu psycholoģiskā trillera žanru, mani pievilka galvenais varonis, kā arī notikumi kas, lai gan būtu kāda lielākā fantāzija pavēršas pret viņu, visvairāk man patīk šī “abyss” ideoloģija, kas spēlē lielu daļu šajā mangā. Būtu laikam labāk ja būtu mazāk seksuālu notikumu, bet es domāju ka to daudzums ir apzināts, jo dažreiz pat pats rakstieks par to joko.
need to check it out sexual moments and psychological all I like
Knock yourslef out m8
one day i will