Citiem vaardiem sakot - taa ir fantaazija.
yup.
Man šobrīd iet pusaudža gadi, bet kaut kā haremi uz mani neiedarbojas .
Tas pats šobrīd ir arī ar dažām tīņu filmām. Galvenais varonis ir tukšs, gandrīz bez rakstura (vairākuma gadijumos meitene) , lai jauniete varētu sevi ielikt viņas vietā Bet neskatoties uz to, main character vnm ir special, ne tāds kā pārējie, ar apveltītu nezināmu spēku, vienīgais kas var glābt pasauli ,etc.
Labs piemērs ir - Jupiter Ascending. Galvenā varone ir parasta jauniete, kura tīra podus, bet izrādās īpaša jeb Jupītera princese tāds sviests ja godīgi. Neiesaku
Katram savs.
Protams, personīgā preference katram sava. Bet man prieks par katru cilvēku, kas neskatās harēmus. Labāk naudu ieguldīt vērtīgākos stāstos.
Same here, pusaudžu gados skatījos harēmu, bet ar laiku apnika. Kad noskaties Monster vai FMA tad saproti, ka ir daudz interesantākas animes. Kas atšķiras viena no otras nevis same shit all over ar harēmu.
Meh Lukij. Labs teiciens: “Par gaumi nestrīdas, par to smejas”
Es jau pasmējos par to ka viņa mīļākā anime ir highschool dxd :I
Vienmeer esmu skatiijies un veel tagad pa laikam kaadu noskatos, bet neviena nav pat tuvu tam, lai buutu kaut viena no manaam miiljaakajaam animeem. Nu labi, Total Eclipae, bet tur mani pavilka pirmaas divas epas.
Shinsekai Yori
Klau… kur lv var nopirkt mangas? jo viss ko es šodien atradu bija krievu valodā Bersek otrais sējums
Jāņa rozes grāmatnīcā. Nesen kad biju rīgā, ievēlos galerija centrs atzarojumā un tur bija A4 formāta akira kuru tā vien niezēja nagi ieķert, tad vēl naruto un vēl citi sūdsi, bet tur bija dārgi. Vēl ir anime-san veikals tepat lv, bet tur arī būs dārgi. Labākais variants imo ir amazon.co.uk vai kāds līdzīgs iveikals, pats esmu tā sūtījis mangas, lēti un tā. Elkor Plaza vēl savulaik bija, bet tur es laikam būšu izpircis visu kas bija eng : D, pēdējoreiz tur bija tikai krievu val.
Oohhhh… tnx un ja Lukijs būs izpircis visas angļu mangas, tad Jua pirks krievu valodā
Bet ja tiešām domā pirkt, tad iesaku ko tādu ko neesi lasījusi vai arī kādu hardcover editions. Piemēram
Bet ar to ko neesmu lasījusi arī varētu rasties problēma… jo tad nav zināms vai to mangu es vispār rokās ņemšu, jo var arī nepatikt
varēsi pārdot tālāk, ja nepatiks?
Bet comon kāda jēga tad pirkt? lai ar salauztu sirdi viņu pārdotu kādam citam…
Ja jau pērc, tad jau, kas piesaistīja, saprotot, ka “mīlestība no acu uzmetiena” bija vilšanās, tiek pārdots tālāk, ne?
Plus, cik no lolitām saprotu - tas ir mārketings = uzvelc vienreiz un pārdot tālāk, kāda jēga turēt mūžīgi, ja vairs nekad neizmantosi?
Nu nē… es savas mangas parasti mēdzu ik pa laikam pārlasīt jo man viņu nav daudz XD