Kādu labu mangu lasiet?

Sen nebija lasīta laba 4coma

Tomo-chan wa onnanoko

1 Like

:D

1 Like

Oh, tālu jau esi tikusi.

Tieši tagad esmu pie 121 nodaļas :smiley: Bet tas ir tikai uz īsu brīdi :smiley:

Oh tad neesi, tagad ir 200+ :smiley:

Kanojo wa Rokurokubi - slice of life romcom with a twist.

2 Likes

Hehehehe… :ghost: Drīzi būšu pie divsimtās nodaļas :smiley:

Pēdējā laika labākais atradums - Gisèle Alain.

“Gisèle Alain will provide you with any service, Madame,” Gisèle claims as she puts a sign on her door. Gisèle Alain is the owner of an apartment and decides to take on whatever request that she receives. She forces Eric, a resident of the apartment with overdue rent, to tag along with her service.

http://img.bato.to/comics/2016/01/21/g/read56a095c35bdbe/img000021.png

1 Like

//par Girls of The Wild’ s//
es beidzot tiku līdz šim chapter! @@ un kopš kādas ~120 ch. jau labu laiku nožēloju un jo vairāk nožēloju turpinājumu @@ beidzot man būs miers, ka sagaidīju šo kadru, kas bez konteksta likās tik smieklīgs T^T

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Man arī ar kontekstu likās smieklīgs, zinot Daldal’s personību :smiley:

cik nejauki, man ļoti patīk Daldal varonis un man besī Queen(nu runājot par tām galv. stāsta attiecībām) un un man besī šis stāsts (rage) pat meksikāņu(nu tie pie TV :smiley: ) seriāli ir labāki X________X

Pat autors nesaprot, kurā virzienā iet. Kautiņi jau labu laiku pilnībā aizmirsti. Less shitty drama, more fights please.

Godīgi sakot man besī viņas abas :smiley: kā arī stāsta galvenais varonis :smiley:

Ehhh… kur gan palika tie laiki kad viņi kāvās un bija kruti, nevis kad ļauj lai mazgadīgie viņus piekautu :rage:

nope - more moe(?? es nezinu kpc gribu izmantot šo “vārdu”, vainošu youtube…)

jā… es gribēju laimīgu (no drama XD) un… kaut vai fight … tas man bija vng, stāstu - kamēr tas liekas salīdzinosi racionāli pasniegts (nevis wild banda ierodas skolā, jo grib atriebt kaut kādu notikumu iz dzīves… jesus…)

so true! XD

Tas beidzot notika o.o Assassination Classroom

Still reading Tokyo Ghoul:re. Tūlīt jau būšu sasniedzis pēdējo chapter. Oh the world is so cruel

Happines! (neticiet nosaukuman tas maana) :D

1 Like

Šodien nejauši atcerējos, ka kaut kad baigi sen atpakaļ biju sākusi lasīt šo, tad nu pārlasu jau zināmo, meklējot, kur apstājos.

Ta beidzot sāki : D, tagad tev vēl tikai jāsāk Boku wa Maria no Naka un būsi uz autora bandwagon : D

Panācu assassination classroom, goddamn tas bija labi.

1 Like

Jap, tiku pie brīvāka laika un iesāku vēl vienu mangu lasīt :smiley: Ooooo… šo mangu vēl vajadzēs pievienot savam sarakstam :smiley:

Ooooo… tai mangai palika laikam vēl tikai 2 nodaļas :smiley: