Kāds bija jūsu pirmais iespaids par Anime?

Ja izveidoji šādu topiku, tad varbūt Tevi interesēs šis topiks.
Pirmā anime, ko noskatījies 🍎 - #78 by Enemijs

Tajā pa lielam jau ir paskaidrots pirmais iespaids par animēm no manas puses, bet izteikšos te ar, bet īsāk.

Tad nu pokemoni, digimoni, shinzo utt kas tika rādīti pa tv no rītiem un pēcpusdienās likās kā vienkāršas foršas multenes, jo nezināju kas ir anime.

Tas pats ar Princess Mononoke, likas ka forša multfilma, bet ar pāris vietās bailīga :sweat_smile:

Kaut kad velak draugiemlv redzot Elfen Lied AMV likas ka kas forsš, jo vardarbiba un plikumi, bet tai pašā laikā baisi, jo gore ;d

Pusaudžu gados neinteresēja anime, bet ar neheitoju.
Bet vienā vakarā pa tv pamanīju Black Lagoon un uzreiz mani tas aizrāva, pat ja audio bija japāniski un subtitri zviedriskin ;d
Izskatījās kas labāks par ierastajām cartoon network multenēm xd
Art style lielisks, action fantastisks, op uzdzina labus šermuļus.
Pēc kāda laika atradu online un noskatījos. Baigi patika, BL my fav <3.

Pie reizes ar noskatījos Elfen Lied, jo atcerējos par to … nuuu, bija sis tas kas patika, bet ar bija sis tas kas nepatika, ka gore, galveno cilvek telu izskati, that puppy scene :( un varbut kaut kas vel.
Bet tas ar bija viss. Anime neintereseja, bet es to neheitoju.

Pēc pāris gadiem uzzināju ka Black Lagoon ir OVA un izlēmu visu noskatīties pa jaunu un man patika atkal, tik tas OVA bišk mazāk.
Bet tad pēc pāris mēnešiem izlēmu paskatīt citas animes ta ā riktīgak apzinoties kas ir anime un iespaidi ir visalādi - patik, nepatik, garlaiko, saraudina utt.