Kādas ir jūsu mīļākās Kārums sieriņu garšas?

Mans minējums ir tāpēc ka WATERmelon

2 Likes

Tikko pa radio dzirdēju reklāmu un nodomāju ka ar kaķa garšu D:

5 Likes

Vai arī viņiem vienkārši jau bija izstrādē arbūzu sieriņš un palaida tautā to garšu gas bija.

Man kaut kā liekas ir redzēts agrāk, bet varbūt kļūdos :thinking:

Pie manis nav tādu Straumes sieriņu ar Arbūzu garšu :disappointed:

Varu nosūtīt caur pakomātu :smiley: Benzīntankos esi mēģinājis skatīties? Varbūt Circle-K?

1 Like

Labs sieriņš, bet ne tik labs lai mani pārliecinātu, ka labākais sieriņš var būt bez šokolādes ap to. :D Nepārprotami arbūzīgs, intensīva garža. No pirmā kumosa uzreiz nepārpotami skaidrs, ka tas ir arbūzu garšas sieriņš. Laikam man tas vairāk atgādina arbūzu garšas konfektes nekā svaigu arbūzu.

1 Like

Cilvēki kuri garšoja, minēja ka tāda “ķīmiskā” arbūzu garša (kā minēji, kādas ir arbūzu končām). Šis noteikti ir tāds “limited edition” un pēc kāda mēneša vairs nebūs.

Jāsapērk kaste, jānoliek saldētavā un jāpārdod pēc 10 gadiem.

1 Like

Kāruma sieriņa aiztāvībai - es neesmu ēdis arbūzu garšas izstrādājumu, kas garšotu kā svaigs arbūzs. Varbūt tādas garšas nemaz nav. Vai tik ar vīnogām nebija līdzīgi.

Mēs līdz šim esam zaudējuši kādu sieriņa garšu? Mēģinu un galīgi neatceros. Man uz brīdi likās, ka kivi ir pazuduši, taču nē, šie vēl ir uz vietas.

Bij bij. Vienu momentu uz kādu gadu vai diviem jau izņēma melleņu garšu. Arī cukurvates izņēma no apgrozības (lai gan, pašsaprotamu iemeslu dēļ). Kivi pazuda no apgrozības senajos 2010.gados vai agrāk un atgriezās tik pirms 4-5 gadiem ar (kopā ar zemeņu garšu).

1 Like

Es ēdu melleņu sieriņu burtiski pagājušo nedēļ, bet nu tā laikam skaitās atjaunotā versija. Cukurvates sieriņš gan nav manīts kādu laiku - tā gan man nešķita kā spēcīga garša. Mēģinu un pat precīzi nevaru atcerēties kā tas garšoja.

1 Like

Kādreiz, varbūt atceraties, ka bija tie biskvīta sieriņi? Par to izņemšanu no apgrozības gan nekad nepiedošu :sweat_smile:

5 Likes

Man patika Beļģū šokolādes glazūras sērija, pat, ja tie bija mazliet dārgāki. Atceros parasto, šokolādīgo un ar sālīto karameli.

1 Like

Oh fuck tikko man iedevi craving uz kaut ko kas vairs neeksistē :sob:
Kurā brīdī viņi īsti pazuda? Es kādreiz pirms skolas katru rītu vienu apēdu

3 Likes

No šitās sērijas bija arī aveņu siera kūkas variants.

1 Like

Es vairs arī neatceros. Vienu rītu pamodos… un tad tie vairs nebija…

2 Likes