cool and good
Parak daudz briva laika, kka gribas iet stradat un mekleju ari, mosk kautkur nolikatava dabusu.
Who knows, ja ne tad vnk skatisos One Piece lidz korona nomirs.
vakar izšķīros no gada ilgām attiecībām
poggers
Pirmo reizi dažu nedēļu laikā bija jāaizbrauc līdz darbam, jo dators izslēdzās un nevaru tad ar remote desktop neko izdarīt :D pēdējo reizi laukā pilnīgā dienas gaismā biju vismaz nedēļu, maybe 2 atpakaļ, tagad jāiet pa ielu ar samiegtām acīm kā tādam alu zvēram, kas gaismu redz pirmo reizi mūžā
Nu tad beidzot. Beidzot beidzāt viens otru mocīt
Yes? This is cat…
Man korona neko nav diži ietekmējusi.
Es vesels un man zināmie veseli.
Tas #PaliecMājās man kā antisociālai personai un it īpaši dzīvojot laukos ir ikdiena. Nu vienīgi nākas doties uz veikalu un darbu.
Ap marta sākumu mani palaida vesela mēneša atvaļinājumā, bet ne koronas dēļ, tik tāpēc ka man bija sakrātas par daudz atvaļinājuma dienas, pie 64 dienām. Bet 14. aprīlī man atsākās darbs.
Darbā viss ok. Korona nav ietekmējusi neko tur.
Bija tīkami dzirdēt ka Madonas, Cesvaines un Gulbenes novados nav neviena slimā, bet pirms kādas nedēļas tomēr paziņoja par 1 saslimušo Madonas novadā. Cik tauta runā, tad tā persona esot no Sauleskalna
Vienīgi korona ietekmējusi ar pāris sīkumiem.
Pie frizieres nevar pieteikties.
Vajag jaunas kurpes un kādu drēbju gabalu, bet diži negribas staigāt un mērīt drēbes šajā laikā. Un ar nezinu kas ar tiem veikaliem ir, jo dažus manu vaļā, bet par citiem nezinu.
Lmt, Tele2, utt ciet, nevar nopirkt jaunu telefonu, bet nu paša vaina ar ka ātrāk to nezidarīju, bet arī laikam lētāk pirkt no interneta.
Diži neesmu sūtijis pagaidām grāmatas no UK, tākā nezinu kā ir ar internacionāliem sūtījumiem. Vienu grāmatu atsūtīja pirmīt, tad varbūt tur viss ok. … Bet man ar doma no citas iestādes Portugālē sūtīt, bet neesmu lūkojies vai viņi pašlaik sūta, jo nu viņi no tā gala kur baigi skartās teritorijas.
Arī viens otrs radinieks nebrauc te ciemos, jo no Rīgas un Cēsīm, negrib riskēt.
Bet nu jā, nekas diži mav mainījies. Viss kā parasti.
@haachikooo nice, subscribed.
Man arī nekas īpaši nav mainījies, vienīgi zobārsta apmeklējumi un citas lietas tiek atceltas. Vairāk laika pavadot dzivoklī sāku apsvērt par akvārija iegādi, cik esmu ievērojis tas palīdz koncentrēties.
akvārijs es allaž esmu gribējusi tādu, man ģimenē sen sen bija, ļooooti patika, taču kad izlēmu pati sev tādu likt - pētot visus par un pret - tomēr izlēmu nogaidīt, zooveikalā atradu perfektu zelta zivtiņu - ar vienu aci, bet tādai vajag lieeeeelu akvāriju, neesmu gatava lielam. gribētos sākt ar mazu.
Gan jau būtu interesanti paaudzēt kādu zivi vai garneli, taču mājās vietas maz un tā jātaupa.
Sāc ar gailīšiem jeb cīnītājzivīm . Nevajag lielu platību lai uzturētu un arī baigās prasības viņiem nav. Plaša izvēle arī krāsu ziņā.
Man pašai viens pašlaik ir, jau otro gadu kā dzīvo :D
gailīšiem der apaļais akvārijs? jo esmu dzirdējusi ka apaļie akvāriji ir stressful ļoti daudzām zivtiņām, jo akvarijam nav corners
Es gribētu savām skudrām pielikt klāt vēl nelielu akvāriju kur dzīvotu garnele vai mazas zivtiņas, vien nezinu kādas zivis varētu tad izmitināt 4l akvārijā
Neskatos anime, atcerējos par šo saitu un pārbaudīju vai izveidotais akkounts vēl ir :D un redz ka ir