Kā atrast otro pusīti?

Maksāt desmit naudiņas lai tevi tāpat atšūtu? :rofl:

6 Likes

Pa lielam tajās aplikācijās visas mikro transakcijas ir ļoti apšaubāmas. :sweat_smile: Tas pats maksas super like diez vai kaut ko ievērojami izmainīs, izņemot tava bankas konta samazināšanu. :stuck_out_tongue_closed_eyes: Premiālos konta abonementus var ņemt, taču tie normāli atmaksāsies tikai aktīviem lietotājiem.

1 Like

Nu izpildījums nav pārdomāts, tas jā, bet pati ideja par filtru…

I’d pay money to remove all edits from photos.

2 Likes

True

Nez, es vienkārši nespiestu uz tāda like un miers.

Filtra ideja laba, un lai cik amizanta ir tā maksas override iespēja, tā ir vislabākā daļa. Lieliski parāda cilvēku mentalitāti kad iet runa par citu cilvēku vēlmju respektēšanu :grinning:

No manas pieredzes vietās kā Tinderis bio nemaz netiek lasīts, cilvēki tikai svaipo. Ja tu būsi ierakstījis ka tāda un tāda lieta attiecībās ir dealbreakers, nevienu tas neinteresē. Varbūt plāns ir kā pēc desmit randiņiem būsi tik ļoti samīlējies, ka pievērsi acis uz to(???). Un vispār unikāla pieredze ir iestatīt kā vēlies satikt tikai meitenes un tāpat 20% rezultātu būs vīrieši. Kāda šiem indivīdiem tur ir loģika, nemaz nestados priekšā.

Bumble, ja nemaldos, ir iespēja atsijāt cilvēkus ar tagiem/atbildēt uz jautājumiem, taču nezinu nevienu Latvijā kas to ir lietojis.

Ir kas ir. Dažiem tādi uzskati, dažus dzen izmisums. Mana ir lielas aizdomas, ka to dešuku par tikšanu cauri filtram maksās izmisušie cilvēki nevis top lietotāji. Tiem kam iet labi ir pilns ar citiem variantiem.

Gan jau. Daļa izlasa tikai tad kad ir match. Ja runa aiziet līdz randiņam, tad gan lielākā daļa ir tomēr izlasījuši to aprakstu.

Naiva ideja, bet gan jau. Zini, tā romantiskā apziņa, ja dabūsi kāju iekšā durvīs, tad gan jau aizies. :D

Pie mums arī Facebook Dating ir bagātīgāks filtru klāsts pēc kā vari atlasīt cilvēkus. Vienīgi tur arī sēž mazāk cilvēku nekā Tinder.

Es iedomājos no veču puses filtru “max weight”.

1 Like

4 Likes

Nē nu manā gadījumā arī auguma filtrs būtu “līdz”, nevis “no”

Oh yeah. Ceri, ka tevi adoptēs ekstravertāks vai drosmīgāks cilvēks. Statistiski mana visefektīvākā metode, kuru neiesaku, jo garantija ir balstīta ārpus tevis paša. XD

1 Like

Pareizi, lai nav jāiedzīvojas muguras problēmās :joy:

1 Like

Koments zem viena komiksa

Pats komikss

Es nesaprotu kas cilvēkiem ir ar “aklo būšanu”.
Cik filmas redzētas, cik anime redzētas, cik citi cilvēki redzēti…bro, tās zīmes nav nemaz tik neredzamas. Man vairāk šķiet, ka cilvēki reāli randiņos izvēlas šīs lietas neredzēt un ignorēt.

Vai var būt tā, ka mazā pašpārliecinātība, bailes no atraidīšanas un kompleksi ir stiprāki nekā cilvēku redze? Varbūt tā ir taisnība, ka dzīve ir ilūzija un cilvēki paši veido savu realitāti? :thinking:

Šeku reku mājienu ābece:

• Persona nebaidas/nevairas tev pieskarties
  • Persona jautā jautājumus/ vēlas tevi izzināt
  • Tevi aicina uz vēlvienu satikšanos
  • Persona tev raksta/atbild
  • Persona kopē tava ķermeņa pozas (tas parasti parāda respektu pret otru personu)
  • Persona cenšas ar tevi veidot acu kontaktu
  • Persona seko līdzi tavām kustībām
  • Tev tiek izteikti vairāki komplimenti

Man šķiet, visbiežāk ir tā, ka tu tā kā gribi, bet tā kā arī nē, un tāpēc arī zīmes sanāk tādas, un no otras puses tas pats

Šito “nezinu ko gribu” nekad nesapratīšu…bet tas man ir personīgi.
Varu teikt, ka šī nezināšana diezgan bojā vīriešu un sieviešu cerības jebkad atrast normālus partnerus…

Nu lol, tas saraksts attiecas uz pārāk daudz cilvēkiem (izņemot par pozu kopēšanu, jo uz to uzmanību vnk nekad nepieversu)

1 Like

Nē, tur zina ko grib, bet arī saprot nevēlamas sekas. Tā bieži ir ka izvēlies nedabūt vieglu īsu labumu, lai ilgtermiņā būtu labāk

1 Like

Zin kā…viens ir atpazīt mājienus, bet otrs ir pareizi reaģēt.
Ja tu jūti, ka kāds ļoti izrāda šos mājienus, tad tev attiecīgi jāatbild ar tādiem pašiem mājieniem, vai arī maximāli no šīs personas jāizvairās.

Lielākā kļūda ir redzēt šos mājienus un būt “draudzīgam” atbildot ar tādiem pašiem mājieniem. Tā tu otrai personai tikai dot “false hope” :smiling_face_with_tear:

1 Like