Kā atrast otro pusīti?

Neteiktu ka mums biologos 3 kursā būtu bijis diži labāk

Kurš tevi zina :rofl:

God that was so cringe.

Še kas parādījās

1 Like

Okay…bāri it is then :D

Kāpēc ne caur internetu?

Nuu… tai ar ko pašlaik satiekos nepatīk caur īsziņām komunicēt piem. Ganjau tādu ir daudz

1 Like

Es tgd detoxojos no sabiedriskajiem mēdijiem. So ye :sweat_smile:

1 Like

Man arī riebjas īsziņas. Call me. Vai atraksti kkādā messaging aplikācijā, kura ir arī uz datora, lai es varu normāli rakstīt.

Bet varbūt tas īstais/-ā ir tepat deguna galā, visu laiku ir redzes lokā, ne reizi ar acu skatienu esat tikušies, bet tu esi tā meklējumos vai tā baidies, ka pat neredzi. Meklējam kaut ko to galvā esam sev sadomājuši un visam pārējam sakam nē, vai baidāmies soli spert, jo doma, nu kāda jēga, ko es tur tāds un šitāds.
Un ja satiekat, nebaidaties runāt, teikt, jautāt - komunicēt. Tas ir diezgan vienkārši. Jā pirmo soli spert grūti, bet kādam jābūt. Neiedziļināsimies tēmās, ka nav atdeves no otras personas vai tml., uzskatīsim, ka ir normālas, veselīgas attiecības un to sākums, un šādos gadījumos, viens otru gribot vai negribot atbalstīsiet un ieklausīsities.

1 Like

Nebūtu jau slikti. Jācer tikai, ka dzīvē nav piemeklējis īsts geimera moments un tu pa retam redzi tikai sevi spogulī. :sweat_smile:

1 Like

You can be handsome as well! :wink:

2 Likes

1 Like

Interesanti, vai tur tika ņemts vērā, vai pats cilvēks to gribēja

Vai tu gribi teikt, ka ja cilvēks negrib, lai ar viņu flirtē, tad viņš nespēj noteikt, vai ar viņu flirtē? Cuz that would be weird.

Yeah, man arī grūti saprast tieši kādu situāciju tu definēji.

Manuprāt tas tieši loģiski, jo smadzenes bieži ignorē to, kas neinteresē. Tieši tāpēc ir grūtāk iemācīties to, kas šķiet nevajadzīgs

1 Like

Bet te nav runa par iemācīšanos, bet gan tikai un vienīgi par general intent noteikšanu. Un ja jautājums ir ar atbildi “jā” vai “nē”…

Vienalga varētu izpētīt ietekmi