Kā atrast otro pusīti?

Katru dienu uzzini kaut ko jaunu

Tas tikai sākumā ok, tālāk citādi nav iespējam veltīt pietiekami daudz uzmanības

Nezināju šo terminu, makes sence. Pats pa sevi tev vajag pārvaldīt savu laiku, bet nu tu arī nevari nofukusēties un ar varu piespiest vienu variantu, kuru tu izvēlējies. Meklējumos jābūt arī kaut kādai elastībai un plūstošumam. Ejot uz priekšu pats pa sevi jāizvēlas prioritātes. Teiksim, uzsāc kontaktu ar trim, aizej uz randiņu ar divām, turpini tikties ar vienu. Tik pat labi neviens no taviem 3 kontaktiem nav variants ar kuru kaut kas līmējas. :D

Visp ar to tikšanos ar vairākiem cilvēkiem vienlaicīgi beigās rodas liela problēma ar laika menedžmentu. Ne velti poly cilvēku apvidū ir smējiens, ka ir ļoti jāpatīk google calendar lai kko tādu visp uzsāktu.

3 Likes

Nez, tas tāpat liekas like a dick move. Mēģini ar vienu, nesanāk, nu nekas mēģini ar citu

1 Like

Kad es vēl biju spēlē, tad es parasti uzturēju kontaktu ar 2 vienlaicīgi. Tas tāds viegli menedžējams skaits, un vienmēr ir backup variants.

Tas arī noņem pressure, jo nav visas cerības saliktas uz vienu iespēju, ka varbūt izdosies.

Balstoties uz komentāriem, vairāk cilvēku tā dara nekā nedara. Sekojoši, tā ir tāda normāla lieta.

Es vienreiz biju uzrāvies virsū meitenei mentāli sliktā vietā, viņa laida uz 3 randiņiem dienā. Pilnīga putra.

Veci, tu tikai aizej un iepazīsties, tur vēl no mēģināšanas nav ne smakas.

Jā, tas tā vienmēr naturāli nostabilizējas uz kādiem 2-3 kontaktiem.

Tas arī. Ja tas nav tas vienīgais variants kurā jāiekrampējas ar zobiem un nagiem, būsi visur atslābināts. Kā arī, ja nojūk vieni plāni, nebūs tā, ka nedēļā galīgi vairs nav ko darīt.

Damn. Šī nu gan ir efektivitāte. Man max bija pa randiņam katru dienu. Uz ko šādu, ko aprakstīji, vajadzētu gana pacensties.

Nu ja tu vēl nesaprati, vai izdosies, tad loģiski, bet tad arī nav loģiski to saukt par attiecībām

Jū. Man laikam max bija 4 randiņa vienā nedēļā - never again.

Nu, tur bija savi upsīši ar konveijera pieeju. Viņa stāstīja kā nejauši bija pārgulējusi ar savu attālu rada gabalu un tagad par to baigi stresoja. :joy:

Šī konveijera pieeja vienalga ir iespaidīga. Vairāk cilvēkiem vajadzētu uz šo tiekties :smiley:

Ja pirmajā no trim randiņiem viss sāk iet baigi labi, ko tad? Grafiks pilns, nav laika. :D

Kur jums faking enerģija bija tam

3 Likes

Tev nevajag enerģiju, ja tev ir hormoni. + its fun.

Aaa nu runa ir par tiem laikem. Es biju pārāk apsēsts ar atzīmēm un ideju ka esmu nekam nedetīgs slaists ja ir kautkur zem 7, lai vispār domātu pa randiņiem

Es vispār biju tāds sausiņš skloas laikos ka gribas aizceļot atpakaļ laikā un pa ģīmi iedot

3 Likes

Ja ar “tiem laikiem” tu domā pagājušo gadu, tad jā. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Es skolā gribēju spēlēt tikai video spēles.

2 Likes

Ūja, neesi bik pa vecu lai hormoni dzīvi diktētu?

1 Like

Man tas videnē izbeidzās