Kā atrast otro pusīti?

Nu tad ļoti saprotams, man arī bija problēmas ar fizisko, bet bija arī sajūta, ka trūkst

Dzīvot tā, protams, var, bet tu pats jutīsies labāk, ja būsi vienā komandā ar sevi. Nezinu kāda tev ir žults pret sevi, bet tu sev esi pats tuvākais cilvēks un lielākais sabiedrotais. Apkārtējie cilvēki šo arī uzķer un tā var būt magnētiska īpašība.

Bet tai pat laikā tu gribi seksu. Seks ir kā viens liels apskāviens. :D Tu uz to vari skatīties kā treniņu. Salīdzinājumā ar pārējo sasveicināšanās apskāviens nekas nav.

Tur kaut kas apakšā ir, diez vai tu to dari bez iemesla. Ja pieskatīsi un reflektēsi par savām domām un kad tev šis nāk virsū, varbūt uzkodīsi kas tev nepatīk. Prikols var būt tajā, ka tas nav nekas liels vai sarežģīts.

Tās visas mājienu darīšanas un medīšanas ir baigās auzas, jo uzskati par mājieniem ir ļoti dažādi. Piemēram, ar cilvēku, kuram ir savādāka kulturālā pagātne, tavi visi pieskārieni var neko nenozīmēt, jo viņš spēlē pavisam citu mājienu spēli. :D

Tas rada problēmu, jo ko gan iesākt tādā gadījumā. Mierīgi var nespēlēt visu šo mājienu padarīšanu. Balstīties uz darbību un reakciju, kas ir kas dziļi cilvēciskāks.

Tikai tiem, kuriem neviens nepieskaras un tad arī nav fakts, ka sapratīs. :D

1 Like

Privāts apskāviens par ko zin tikai abas iesaistītās personas.

Es jau esmu, tikai tā komanda nav diži draudzīga ārpus darb. Takā Ādams un Džeimijs no mythbusters.

So…me? Reāli pēdējā reize kad kāds skaidrā man pieskārās( neskaitot fistbump vai rokas paspiešanu) bija pirms diviem gadiem kad to egli dedzinājām pentagrammā

Piekrītu @H_Hercogs. Apskāvieni nav nekas tāds kas nestu prieku. Es parasti arī izvairos no rokas paspiešanas - labāk piedāvāju sist kulakā.

Labs jautājums kā atrast otru pusi. :sweat_smile:

foreveralone-anime

3 Likes

:lmao:

Arī prasās šeit: AF lietotāju spēcīgākie citāti

3 Likes

Draudzene šodien mani aizveda uz kādas grupas koncertu kas viņai patīk, un atnākot uz šejieni man radās atklāsme. Pastāv diezgan daudz tādu grupu koncertu kuras primāri klausās meitenes. Uz šo koncertu parasti cilvēki nāca pa divi, vai nu meitene un puisis (pāris), vai arī divas meitenes.
Te uzreiz ir pa lielam skaidrs kuras ir brīvas un kuras ne. Papildus tam te ir atrodams arī diezgan daudz meiteņu kas atnāca vienas, un vientuļi stāv nomaļus nespējot sev atrast vietu.
Koncerti ir īstā vieta kur copēt meitenes.

1 Like

Mošpitā ārdītoties dikti grūti kādu nocopēt. It īpaši ja mošpitā ir primāri puspliki veči ap 40 gadu slieksni

Mošpits?

Nezini kas ir mošpits?

Tā ir tā ārdīšanās skatuves tuvumā kas raksturīga gandrīz katram kaut cik roķīgam koncim. Reāli jautri

Metal head place copēt tur no but laba muzika vismaz. Labi izladēties ar.

image
Sākumā izlasīju šādi xD

4 Likes

Nu ja, ar vienu puisīti jau nepietiek

Tad vajag topicam piešķirt citu nosaukumu, piem. Kā atrast vīrišķo harēmu, savādāk priekš kam mocīties ar 1-2 puikām :thinking:

1 Like

Tas tikai normālos koncertos

Respekts par pūliņiem ar web editoru

2 Likes

Arī sociāla rakstura pasākumos ir meiteņu pārsvars. Gan jau arī kaut kādos pulciņos, meistarklasēs utt. ir vairāk meiteņu nekā puišu. Pa tiem gan es vēl neesmu staigājis.

Vienīgi šajā pieejā tev var nākties maksās par koncertiem uz kuriem tu nemaz negribēji iet, taču tur ir meitenes. xD

Tas gan būtu interesants jautājums :rofl:

Tauta- palīdz. Kur ir kāda kafeinīcu ar patīkamu(romantisku) atmosfēru, vēlams pastaigas attālumā no dabas muzeja