Kā atrast otro pusīti?

wat? wakanda wet noodle guy is that?

1 Like

Pat nejautā. Es tikai pārstāstu lasīto, ar ko dažas meitenes ir sastapušās.

Nu tad moš tās meitenes bija pielakušās un burtiski bruka virsū? Es nevaru iedomāties citādāku variantu, no kura džeki varētu baidīties, i to “baidīties” nav pareizais vārds, more like just turned off.

Skan tik smieklīgi ka gribas pamēģināt, bet man nebūtu interesanti randomi, par kuriem vispār neko nezinu

Vispār ir interesanti ar šito visu. Putnu pārrošanās rituāli patiesībā lielā merā sakrīt ar cilvēku sociālajām normam.man viens pasniedzējs bija absēsts ar šo ideju. Piemēram pāvi. Tā aste tēviņiem teviņiem palielina mirstību jo gan redzamība gan mobilitāte ir ierobežota. Bet matītes tik un tā izvēlēsies to ar lielāko, tādējādi dzenot evolūviju virzienā kas rezultēs lielāku tēviņu mirstību. Analoģija starp cilvēkiem - superkāri un pārgalvība

3 Likes

:vienradzis: im out, ty and bye ;DD

varētu pat šajā topikā ielikt: AF lietotāju spēcīgākie citāti

10 Likes

Eu xd

Bet ar ne randomiem nebūtu tas efekts. Vajag kādu attālu paziņu kas tevi tik tā aptuveni pazīst

1 Like

Do it! :D

Also, es jau biju aizmirsis par šādu tēmu. :D

Apbižo te zinātni, I see how it is xd

4 Likes

Man nāk prātā pa lielam divas versijas. Ja kāds pirms brukšanas virsū neko negribēja, tad arī pēc tās negribēs. Otra versija, tā brukšana virsū tiek izdarīta tik ārpus normas, ka tā meitene sāk izskatīties traka. Kā vērsta sena mantra - Don’t stick you pp in crazy. :joy:

Pirmo reizi par tādu prikolu dzirdu.

Tas ir ļoti niansēti. Pateiksi kaut ko pa agru, būsi creeps, vēlāk tie paši teksti var tikt sagaidīti.

Kā tad tas strādā?

Ok, maybe that’s me being neurodivergent, but all the jokes about “even women themselves don’t know what they want” speak otherwise. Ja tu kko gribi, runā. Skaidri un atklāti, nevis aplinkus, citādāk tevi ir ļoti viegli pārprast vai vispār nesaprast. Vakar tieši redzēju threadu feisbukā, kur cilvēki stāstīja par to, pēc cik gadiem viņiem pieleca, ka otrs “hintoja”. Tur bija daudz tādu, kam pieleca pēc 10-30 gadiem. Hints suck.

Protams, ka ar normālām meitenēm ir niansēti, bet ir dzirdēti tādi absurdi stāsti, kad par viselementārākajām lietām ir tāda reakcija, ka vnk WTFFFFF. Un tu reāli nevari zināt, kāda būs reakcija iepriekš, it sevišķi, ja tu to meiteni labi nepazīsti (obviously not applicable when trying to hit on someone), tā kā var sanākt mega surprise no zila gaisa. Un galīgi ne patīkams surprise.

2 Likes

Speaking of Tinder:

Es gan šo vroģe pirms laba laika biju nošērojis Video topikā, bet atbilstoši.

Hmm, baigi jocīgi, ja youtube links nav atsevišķā līnijā, tad nestrādā preview.

Nu jā, tas ir lai atrast seksu, nevis partneri

Sekss bez attiecībām nav tā vērts IMO. Fapping is soooo much more convenient and time-saving.

3 Likes

Mēdz būt otrādāk, ir meitenes, kuras pēc viņu pašu vārdiem, neko neiniciē. Nāks un tusēs, bet gaidīs vai otra puse kaut ko darīs vai nē. Pat tajos gadījumos nez cik ļoti kaut kas tiek “sagaidīts”.

Ir arī liberālāki cilvēki, kur nekas ne no viena netiek sagaidīts un kas pirmais kaut ko izdara, tas pirmais to izdara.

Situācija, kurā čaļi sēž un kaut ko gaida, ir izņēmums par kuru praksē neesmu dzirdējis.

Yeah, sound about right. Viņas tev arī skaidri un atklāti pateiks, ka nezin ko grib. :D Šim jautājumam nevajadzētu pieiet pārāk loģiski.

Pa savam, es ieteiktu nemeklēt visās malās mājienus. Tā ir tāda baigā sazvērestības teorija. Drošāk pieņemt, ka visi pārējie cilvēki ir vienkārši nekopetenti un nezin ko viņi iesāk ar savu dzīvi. :D

Ja tevi ielūdz nakts vidū ciemos padzert kafiju un tu nekur neredzi kafiju, tādus mājienus ar mietu gan vajadzētu uztvert. xD

3 Likes

Nu tādas tad arī pa dzīvi un īpaši gultā ir dead fish laikam.

:rofl: :headstone:

Es nemeklēju, es vienkārši neuztveru un viss. Maybe nejauši pieleks kkas, bet pārsvarā vai nu nepieleks vai pieleks nākošajā dienā or w/e.

A tas tāpat ir zināms :smiley:

Nu vot, man viena bijusī klasesbiedrene pēc klases salidojuma aicināja spuldzīti nomainīt, es tupīju, prasīju, vai ir trepes un rezerves spuldzīte, un reāli man pieleca tikai pēc vairākiem gadiem :smiley:
But also es absolūti nebiju viņā ieinteresēts, tā kā pat ja pielektu, es feikotu, ka nepieleca.

2 Likes

I feel attacked (⁠┛⁠◉⁠Д⁠◉⁠)⁠┛⁠彡⁠┻⁠━⁠┻ :joy:

Manas smadzenes vnk uzkartos

1 Like

Vispār par šo man bija situācija, kur čalis sākumā ļoti iniciēja un tad tad pateica ka ir mana kārta un “jāatstrādā” viss, ko viņš sākumā ķip izdarija (kas nekad nebija iespējams pēc viņa vērtējuma). Šīs mani uz ilgu laiku traumēja

1 Like