Jurassic World Evolution 2 - plastmasas dinozauri nu arī tavā ekrānā

Ieraudzīju bezmakas Jurassic World 2
Kam patīk visādi SimCity, Skyline un citi sim buildin spēles - varu ieteikt. Ir daži mazliet dīvaini momenti, piemēram ir aktieru bildes, bet balsis citas, vai personāla profili, mazliet nekomfortabli :D, mazliet dīvaini…
bet mehānikas ziņā, pašlaik ko esmu iemēģinājis, visai neslikti - ir sava tiešām interesanta ideja un realizācija.

6 Likes

Ok izrādās var braukt ar mašīnu un kāda nekāda pat fizika

4 Likes

Pagājušo gad viņi pirmo spēli deva par brīvu :D

1 Like

Man šo ar mazliet ir ziņkāra ievērtēt. Es gan galīgi neceru uz City Skylines līmeni.

1 Like

Man pirmā spēle patika - ir jautri. Audzē dinozaurus, attīsti parku - saprotu, ka 2.daļā nāca klāt ūdens parks ar visādiem mošķiem.

1 Like

Tur vēl ir personāla mini menedžments XD Un vēl jāpieskata, lai ģeneratoriem vnm degviela, lai visiem ēdiens.

Biju kampaņu paspēlējis. Mikromenedžments ar pašiem zvēriem, vsm kaut kādā stadijā, jo ir tādus kurus var viena aplokā, citus nevar, vieniem vajag, to, citiem šito. Ārstē, pieskati un vēl naudiņa jānopelna, kas vsm kampaņā nu galīgi nav sarežģīti.
Raugoties un instrumentāriju, ir kaut kādas sabotāžas, vismaz katastrofas notiek, kuras var sabojāt ielokus un nevēlamie zvēri izlauzties.
Paši dinazauri un viņu uzvedība diezgan detalizēti teikšu, priekš dzīvnieciņiem.
Teiksim tā, šo varētu uzskatīt par cienīgu sim spēli, manā skatījumā.
Teikšu kā ir - sajutos kā skolnieks kuram patika lasīt par dinozauriem, bet te lūk dzīvi XD

1 Like

Funny thing… I had to buy it, cuz My I enjoyed the first one :'D
But the Main Campaign is quite short, and I didnt wanna get the DLCs for the full content :cry:
But overall its as enjoyable of a gameplay as first one :grin:

2 Likes

Kostomizācijā var noslīgt, gan infrastruktīuras un dinozauros. Viens un tas pats ēkas modelis, bet tu vari katru šo ēku uztaisīt unikālu un neatkārtojamu. Un te mēs vēl klusējam par DLC, par kuriem bail domāt.

Tai pat laikā spēlei ir tāda piegarša, nepatīkama - vadāšana aiz rociņas. Pirmais uzdevums- jānoklausās runa un to neko nevari izdarīt vai izlaist , nākamā jāuzbūvē māja, un atkal nevar viņu uzbūvēt kā tu vēlies. Sasodīts ! Šeit akcents tieši misiju ietvaros.
No vienas puses saprotu, ka viņi taisa mazdrusku autentiski, jo cut scenes viņi faktiski ir animējuši kadrus no filmām. Un mēģina tevi iedziļināt visos notikumos, tai pat laikā, tāda mazliet nepatīkama pēcgarša, kas nereti nosit, tu tikai sāc iegrimt celiņu izveidē, un kociņu izvietošanā un labākos view points nostādīt, lai dinozauri labāk redzemaķi būtu, bet tev šeku reku iemet kārtējo garlaicīgo dialogu, kura laikā tu neko nevari darīt.
Un pie tam uzdevums - ta visu laiku ir stūrī redzams - paldies, es pat bez klausīšanas zināšu, kas darāms.

Bet spēlē ievelk mazliet XD

2 Likes

Tur ir sala, kur tu vari darīt, ko un kā gribi, kā sandbox) bet nu man patīk tur dialogus klausīties, it īpaši pirmajā, tur pie cilvēku aprakstiem dažam kadri no filmas :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Aa kurā vietnē Tu to šo spēle atradi bezmaksas, @Kadiljaks ?

Epic Game Store :D

1 Like

https://store.epicgames.com/en-US/p/jurassic-world-evolution-2

1 Like

Es atceros, ka es dabūju to pirmo spēli - izgāju visu pirmo salu savā 2022.gadā, un tiklīdz lēcu uz nākamo salu, nebija naudas un pārtraucu spēlēt :sweat_smile: Jāuzmet aci vēlreiz.

Jo diemžēl esmu briesmīgi izvēlīgs, ko spēlēju un kam veltu uzmanību. Diemžēl tā bija ar pirmo Mafia, kas ir remastered - nu vispār nav interesanta :sweat_smile:

1 Like

Remastered Mafia tiešām ir garām, oriģināls bija daudz labāks.

1 Like

Spēlējoit iedomājos, spēlē ir iespēja uzbūvēt teiksim steika ēdnīcu. Ja mēs būtu šīs spēles pasaulē - no kā būtu tie steiki šajā parkā? :grin: :sweat_smile:

Un atmetos iespējami ētiski morālās lietas - kuru dinozauru nogaršotu? Man nezin kpc gribētos vienu noTriceratopsiem, vai tāda maiasaura, izskatās smth tasty… :sweat_smile: :sweat_smile:

2 Likes

Nu ja - no zālēdāju dinozauriem vēl būtu iespējams :joy: Cik tālu esi jau spēlē?