Jums ir bijusi tāda spēle, kuru reiz spēlēja daudzi un tad tā pazuda?

Šis ir tā jauki. Saproti, ka ir bijušas daudzas tās “social based” tipa virtuālās spēles, kur cilvēki vairāk veidoja komūnas un draugus. Jums pašiem ir bijusi tāda spēle, kuru reiz spēlēja daudzi un tad tā pazuda? Man laikam nāk prātā tikai Club Penguin.

3 Likes

Šo zinu, ka daudzi sēroja, savulaik kad gribēju, man nesanāca iereģistrēties, tad viņi bija diezgan dzīva…

Zinu ka bija Second Life - nezinu vai dzīvi, pēdējo reizi pirms gadiem 6-7 par viņu dzirdējis biju. Un bija vēl kaut kāda kosmosa spēle

Kosmosa spēle gan jau EVE Online?

1 Like

Viena cita, neatminos, man liekas viņa pirs Eve vēl bija…

Anarchy Online?

Tās riktīgi sociālās spēles man īstenībā paskrēja pilnībā garām. Nezināju kas tās tādas ir un tās raut. Varbūt ar auss galu kādā raidījumā biju dzirdējis par Second Life. Tā pat Second Life nemaz neizskatījās tik saistoši, ja mēs to salīdzini ar parastām spēlēm, kur tu vari skraidīt un kaut ko slānīt. :D Vai tie paši Sims 2 izskatījās spicāk.

Tiešsaistes spēlēs es laikam sēdēju Counter-Strike: Source un Team Fortress 2, kuri abi vēl projām ir spēlējami gabali jaunākā vai tajā pašā formā.

Fun fact, https://mmo-population.com/activity apgalvo, ka EVE Online spēlē pat vairāk cilvēku nekā World of Tanks.

1 Like

Ring Of Elysium :sob:

Man tās bija draugiem.lv spēlītes un tanki online. Vienubrīd visa klase šaudījās ar tiem sci fi tankiem

2 Likes

man nereāli patika Barbie makeover spēlīte, es neatceros, kura tā bija, ko spēlēju, bet tur varēja make up un outfit mainīt un smuka mūzika fonā skanēja ;D

Vai tad Tanki Online joprojām nav aktīvs?

Biju spēlējis kaut ko tādu vienreiz… Nu jau šķiet, ka tas bija vismaz pirms kādiem 15 gadiem. :D Spēle bija visai vienkārša, ieraksti lietotājvārdu un pat laikam bez reģistrācijas uzreiz tiec spēlē. Tālāk vienkārši staigā/braukājies apkārt pa dažādām zonām un interacto ar cilvēkiem. Neatceros, ka spēlē būtu diži citas funkcijas, reāli viss grozijās ap savu grupiņu meklēšanu. :D

Pēc tam laikam nāca MMORPG spēlītes. Pirmā man bija Mu Online. Arī viss principā grozijās ap vairāku spēlētāju kopienām/ģildēm. Tolaik vēl biju zaļš un nezināju, ka privātie Mu serveri atveras un aizveras tik regulāri, tāpēc bija maza sāpīte zaudēt visu progresu. :D

Visvairāk no izmirušajām spēlēm man pietrūkst FarmVille un FrontierVille. Principā abas spēles bija gana populāras, bet Zynga tās bez laba iemesla nogalināja.

Labprāt atgrieztos šāda veida spēlītēs, bet tik labs nav redzēts. Tagad laikam tikai ir HayDay (?) un daži citi tāda veida kloni. Spēles gan vizuāli zaudējušas savu būtību, gan pats gameplay arī izmainīts.
Nezinu kādēļ Zynga izdomāja nogalināt šīs spēles, bet tagad viņi uz mūžu uz manā melnajā sarakstā. Iešu ar līkumu viņiem un vēl uzspļaušu virsū.

1 Like

Oi, pat nezinu. Tādu uz sietiena nevaru iedomāties. Tāda nekā ievērojama noteikti nē. Iespējams kādi 15 gadi atpakaļ draugiem lv spēles kādas gan jau ir pazudušas, bet es nelietoju draugiem lv vairāk, un jau neatcerētos kas tur bija, nekā diža tur jau nebija. Varbūt tās akvarījs vai kā tur pazuda ka tik ne.
Manā laikā tādu online live spēļu nebija. Visas vecās single player vai arī multi player kur spelēji uz viena kompja bez neta, tādas jau uzraktu kaut kur nokačājamas noteikti.

Ah, atceros vēl viņiem savulaik bija tāds kā spēļu lobijs. Švaki atceros, bet tur bija dažādas interesantas spēlītes ko spēlēt ar draugiem. Atminos, ka viena no spēlēm tur bija Yahtzee. Ja nejaucu, tur arī kaut kādi interesanti tanki bija.