jauninais sini majaslapa

Sveikii visiem!
Nezinu, ko isti te rakstit, bet nu man loti patik anime un runaties ar cilvekiem.
Ceru, ka varu atrast te kadus jaunus draugus kuri tapat ka es ir ieintereseti anime, jo ikdiena nesanak atrast tadus cilvekus. butu forsi, ja kads varetu izstastist ka strada si majaslapa, cik es saprotu si ir vieniga latviesu anime community vieta, tapec butu forsi labak saprast kas tiesi seit ir piedavats.
Bet tas ari viss, jauku visiem dienu ^-^

8 Likes

Masīvs sveciens jaunzemieti!

Prieks, ka esi piebiedrojies. Mums šeit nedēļas nogalē plānojās mītiņš - laipni aicināts. Parasti spēlējām galda spēles, plāpājam, varam iedzert, varbūt arī izdomāsim grupveidā pastaigāties pa Rīgu.

Strādā viss vienkārši: redzēsi vienmēr pēdējās tēmās kuras tikušas kaut kādā mērā cilātas. Tēmu kategorijas ir dažādas - sākot no vienotaļ nevainīgām, beidzot ar dāžadiem fandomiem (ne 18+) un visu ko citu. Ja tomēr neatrodi ko sev tīkamu - droši! - uzsāc jaunu tēmu!

@Menestrels - foruma cars un mafijas galvenais priekšēdētājs! Spēs atbildēt uz krietni intimākiem jautājumiem, kā “Patronu sistēma” un citas nianses.

@UselessSakura - mūsu galvenais topčiku rīkotājs.

Vari piedalīties jaunākajā topa balsošanā:

Pašlaik divi vienīgi cilvēki kurus varu iedomāties. Neskaitot @Mafii @haachikooo @5umm3r @Artility un kaudze vēl citus foršus cilvēkus!! ( I love YOU ALL) (Jāmēģina ieturēt neitralitāte, nav zināmas blakus esošo valstu stratēģija)

Nemacēšu atbildēt! Pašlaik štāba spiegi nav spējuši atrast konkurentu pazīmes.

Jautājums man Cik ilgi jau skaties anime un kura bijusi tā anime, kura ietekmējusi tavu kopējo gaumi anime izvēlē? (kinda banāls jautājums)

3 Likes

Sveiks. Veiksmi forumā
Btw @Kadiljaks pirmo reizi kāds man pateica, ka mani mīl(līdz asarām novedi), žēl, ka puisis tho man to saka xd

2 Likes

vomiting sounds HELLO.

Zupa

huehuehuehuhe

also yes, hello ;D

Nomaini galotbi un iztēlojies :joy::joy:

Un vienmēr laipni…

1 Like

Konnichiwa!

Liels paldies par visu informāciju, ļoti noderīgi. Un es visticamāk, ka varēšu ierasties svētdien uz mītiņu būtu ļoti forši satikt jaunus foršus cilvēkus.
Un es personīgi skatos anime tagad jau aptuveni gadu un mans mīļākais anime kurš arī visvairāk ir ietekmējis manu gaumi ir “fullmetal alchemist: brotherhood”.

2 Likes

Sveicināts :slight_smile:

ir vēl kādi favorīti izņemot fma:b?

Mah man!

Omg…esmu forša :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: YAAAY!!

Prieks iepazīties! Esmu Summer - zinu anime jau vairākus gadus, bet skatos ar lielām pauzēm. Esmu AnimeForuma veterāns, varu tev pastāstīt visus lielākos piedzīvojumus un intrigas :fire::fire::joy:

Prieks ka tev patīk FMA, tā arī ir mana topa augšgalā :heart_eyes:

Jautājums no saulainās vasaras - pastāsti par saviem hobijiem? Ar ko nodarbojies reālajā dzīvē? Ananasi iet uz picas vai nē? :roll_eyes::yum:

Anyway, es garantēju, ka tu lieliski pavadīsi laiku, ja pievienosies mūsu mītiņiem! Gaidam tevi ar atplestām rokām :beers::beers:

Tell me2, pls

1 Like

Tas ir privāts pakalpojums, ja vēlaties uzzināt vairāk, lūdzu sazinaties ar Summer privāti :joy::joy:

Es nezinu, ka ar Vasaru privāti var sazināties, būtu vēlams, ja tu iedotu padomu, kā tu to dari.
Btw vēlams arī uzzināt, kur tu pērc to lietu, kas tev ļauj privāti ar vasaru sarunāties( Want to know for research)

1 Like

Sveicināts :slight_smile:

Свейки

2 Likes