Vienā tumšā nakti, kad ārā bija tumsa es uzgāju dragon ball z un sāku skatīties un tā sākās mans anime journey.
Esmu redzējis vairāk par 1000 one piece epizodēm, esmu redzējis visas Bleach, Naruto, Gintama epizodes.
Vienkārši mana dzīvē ir bijusi kā mājās pavadošam NEET.
Es varētu teikt ka tagad esmu izvēlīgāks un neskatos vairs tik daudz un atmetu animēm ļoti ātri roku kas man nepatīk.
Tā man ir 29 gadi, bet varētu teikt ka tikai šogad esmu palicis aktīvs ārpus mājas un biju Unicon pirmo reizi šajā gadā.
Es arī pašmācības ceļā mācos tagad Kiberdrošību un arī piesakos IT support darbos, tādēļ es varētu teikt ka es vairāk spiežu sevi ārā no NEET dzīves veida un mēģinu vairāk socializēties ar cilvēkiem.
Man tā sanāk bieži kaut ko stulbu pateikt un arī esmu neveikls,bet tā is kaut cik esmu mēģinājis sevi uzturēt fiziski “fit”.
Varētu teikt ka es biju ļoti ietekmējies no animes ka vienu brīdi stundas laikā varēju piepumpēties uz 2000 reizēm, pa 50 setā.
Tagad vairs nevarētu, jo esmu izlaidies, bet kaut kur nedaudz var pamanīt ka esmu trenējies kādreiz
Hehe, es varētu teikt esmu ļoti veselīgs es kafiju pat nelietoju tikai ūdeni, bet dažreiz jūtos “high” vienkārši no dzīves, bet man ir arī adhd.
Paldies un jā tas ir vienā ziņā grūti.
Es vienā ziņā teiktu ir viegli padoties, bet cīnīties uz priekšu vajag daudz pūles.
Es pat iešu uz kiberdrošības konferenci šajā mēnesī lai “network”, bet 1000% izgāzīšos.
Bet es varētu teikt, ka es piesakos visiem pasākumiem.
Sveiks!
Damn, lasot šo tekstu bija sajūta, ka kāds ir ielīdis manā galvā un izlicis to ‘‘dzīvesstāstu’’ uz papīra Kā pie mums Latgalē saka-šis bija ļoti ‘‘relatable’’'.
2000? Es kādā viduskolā, kad bija sports, labi ja kādas 10 reizes varēju izspiest. Tagad nezinu pat, kādas 5 maksimums, pat par to šaubos. Ja es pareizi sapratu tā ir pievilkšānās ar rokām ?
Ā, atspiešanās, tad nepareizi sapratu. Atspiesties ir vieglāk. Bet nu 2000 vienalga daudz :D. Es nezinu, kādas 10+ reizes gan jau varētu. Kāda vidusskolā sportā, pat neatceros, bet šis bija reālāk, kādas 20 varbūt i varēju.
Bet tā es pamēģīnāju bench press pirmo reizi pa 10 gadiem pirms kādām 4 dienām un varēju tikai 70kg 5x3 , neesmu tik stiprs.
Bet es domāju mēneša beigās es būtu spējīgs uz 90kg, varbūt pēc 30 dienām, bet tas ir aptuveni skatoties uz 5-10 x3.
Ja body buildīng intresē, man next question. Kas tev garšo? Visiem šiem monstriem (labā nozimē), cik dzirdu garšo olas. Daudz olas ect… Arī cik lielas pauzes stap setiem parasti? Vispār daudz jautājumu, bet negibu overwhelm.
Es parasti apēdu aptuveni 5 olas,bet tikai kultenī viegli apceptas no rīta un ar rupjmaizi kurai virsū sviests 2-3 šķēles, tad arī desiņas piemēram kupatī vai arī var bekonu.
Es sataisīju plovu ar 1kg vistas gaļu uz aptuveni 2-3 dienām un tad piemēram mierīgi nopērku proteīna pudiņu.
Es parasti pavāru gaļu un tad viegli apcepju.
Es ēdienā neesmu pat izvēlīgs.
Ļoti netrēnējos pat, es parasti vispārīgi kā tikai savu formu uzturēju ir pievelkoties 10 reizes pēc kārtas un viss.
Bet es domāju tikai kaut ko nopietnāk darīt, tad es vairāk iesildītos ar strething un pievelkoties un tad nedaudz ar smagāku svaru kas varētu būt 80% no mana spēka pacilātu pa kādiem 5x3 un tad es turpinātu ar vieglāku svaru till failure.
Es īsti neskaitu cik start setiem, bet pēc sajūtas, ja jūtu man kaut kas piemērām locītavās sāp vai kaut kā ne tā, tad droši vien es neturpinātu un man ir problēmas ar muguru, tādēļ es izvairos kā no deadlift.
Es svēru iepriekš uz 110kg un man liekas nometu svaru uz kaut cik 85-90 un mans augums ir 180cm, bet es varēju pievilkties kaut arī svēru uz 110kg.
Es varētu teikt ka pa mēnesi es apēdu uz 90 olām parasti, bet tagad kad bija atlaides uz olām es apēdu uz 150.
Kautkā, aī pašam, esmu ievērojis kad vajakās vietas mugura… Sounds good… yeah body weight is much safer. Man ja godīgi bail no tiem giga smagumiem, bet tas tā nekad nesmu bijis sportists. Apbrinoju gan, cik mūsu ķermeņi var, paciest. Parasti gars padodas pirmais.