Īpaši "High end" PC priekš Marvel Spider-Man 2 :D

5 Likes

Es pirmajā brīdī padomāju, ka tur runa iet par 2004. gada Spider-Man 2. :D

joks tajā, ka datora stati nav tie labākie?
kā cilvēks kas tikai nesen apgreidojās no 4gb ram ēras es hz kas ir high end tagad. Atomreaktoram piemērot adzesēšanas sistēma 128GB RAM?

1 Like

Viņš to nelaimīgo datoru (ar videokarti kas uz spēlēm man liekas nemaz nevar pavilkt 4K) ir piebāzis pie 4K televizora, kurš maksā vairāk nekā kādi 3 viņa datori kopā.

3 Likes

Neiebraucu par ātomreaktoru, bet faktiski džeks ir uzkabinājis 4K monitoru teju 10 gadus vecai kartei (kas nav tik slikta, bet noteikti nav ultra high end priekš sava laika) un sagaida labu veiktspēju no modernas spēles.

Zinātājiem SM2 4K kvalitātei norādīts Nvidia 4090.

Bet atmetot jokus pie malas, 1050ti patiesībā pavelk šo gabalu (uz 1080p obv.) un ironija slēpjas lietotāja melos pašam sev.

1 Like

4k monitor var ar 1080p res :upside_down_face:

2 Likes

Respektīvi meme topikam:

2 Likes

Es to nolasīju tā - joks ir tajā, ka rakstītājs nosauca savu ļoti budžetīgo un morāli veco datoru par “high end”. :D Tas dators jau ir drusku zem spēles minimālā ieteicamā datora.

Teļļuks tur gan sākas ar 1300 EUR, pērkot jaunu.

Es tieši tā arī spēlēju spēles uz sava 65" 4K teļļuka. Galīgi nav ne vainas, sēžot dīvānā. 1080p skeilojas bez problēmām līdz 4K.

1 Like

aaa, okie, man vnk tie stati neko neizteica

Izskatās pēc troll joka, lai pievērstu sev uzmanību :D

You’re putting way too much faith in the average Steam forum poster

3 Likes

Ha, nemaz nevar paskatīsies to diskusiju, jo Sony savā elementā :D. Ok, ar vpn var tikai palasīt, kas tur ir tad :D

2 Likes

No need for VPN for that.
Google marvel’s spider-man 2 steam discussion
First link - Marvel's Spider-Man 2 General Discussions :: Steam Community
Tā jau tam visam var tikt klāt, izņemot sākumlapu un iegādāties.

1 Like

Lūk links uz konkrēto diskusiju no kuras nāca ekrānšāviņš: Crashing on Ultra High End PC :: Marvel's Spider-Man 2 General Discussions

1 Like

Tas ir troll. Paskat atbildi ko šis raksta :D

2 Likes

Šis komentārs jau pa daudz, pirms tam tur bija gaumīgāka troļļošana. Vismaz pirmais ieraksts. :D

2 Likes

Hehe, šis džeks arī noķēra situāciju