Arī noteikti tad mūsu jaunie ar var droši pievienoties - @Hiyori @Shitbird @zanekika @Gato. Jums obligāti pat nav jārunā, ja nevēlaties, bet droši varat pievienoties un iepazīt pārējos.
Ja būšu pie veselības tad pievienošos, bet droši vien bez skaņas, nevaru daudz runāt…
Es tāds pats kā Kadiljaks, rīkle strutās, bet būšu.
Lūdzu studijā komprehensīvu sarakstu ar to, kas jāinstalē, gan vecajiem gan jaunajiem.
okey
tuvāko stundu laikā tad mēģināšu uzcept sarakstu kur ir jāreģistrējas un kas ir jāinstalē
Sveiki!!!
cerams,ka visi esat gatavi uz šī vakara online saspēli
Pie reizes gribu visus apsveikt valentīndienā kas nu viņu atzīmē/svin
Tātad visiem vairāk vai mazāk jau jābūtu daļa no mūsu komūnas Discorda servera(ja gadījumā neesi dod ziņu privāti man,aizsūtīšu uzaicinājumu)
Sākumā saspēli uzsāksim ar pāris online spēlītēm-tur reģistrēties nekur nevajadzēs un linkus ar istabas kodiem metīšu discorda čatā kad sāksim saspēli.Šīs spēlēsim vairāk vai mazāk kamēr visi spēlētāji savāksies,lai jau tālāk pārslēgtos uz Steam spēlēm
1.Stumble guys-
tātad vēlam šo spēli jau līdz vakaram lejupielādēt un izveidot savu spēles profilu tur.Savādāk nevarēšu tevi uzaicināt uz spēles maču
2.Goose Goose duck
tā pat kā Stumble guys arī šeit būs jāizveido savu spēles profilu lai piedalītos spēles mačos. Šeit arī gribu brīdināt ja gadījumā spēle kāda nezināma iemesla dēļ neiet uz datora tad šim iespējama arī aplikācija no kuras pieslēgties varēsi uz saspēli
3.Just Act Natural (Šī mēneša jaunums
)
šeit profilu veidot nevajadzēs un vnk pievienosities ar istabas kodu.
4.Hide and Shriek
šeit gan lai mēs varētu izveidot saspēli spēlētājiem jābūt draugos ar mani iekš Steama. Pārsvarā visi jau regulārie spēlētāji jau ir bet nu ja nav tad lūdzu šeit mans profils
5.Crab Game
Šo jau visiem vairāk vai mazāk jāzina,bet arī šodien atklāju ka tur var customizot spēles maču. Tāpēc domāju,ka notiekti arī jāiekļauj plus šeit mēs visi parasti esam pārēkušies līki. Tā teikt komūnas favorīta spēle.
Bet šeit atsevišķus profilus nevajadzēs un pievienosities ar spēļu istabas kodiem
Ceru,ka viss ir pārskatāms un saprotams bet ja ne droši rakstat lejā savus jautājumus
Ak vai, es šodien diemžēl netieku
Ko jūs sākumā spēlēsiet? Es uz stundiņu līdz 20:00, tad varbūt ieskriešu.
Es varētu uz sākumu nebūt uzreiz. Pievienošos ar kavēšanu
Online sākumā šīs šoreiz iemēģināsim un tad jau steamā droši vien jāskatās cik spēlētāji varētu varbūt jo Just Act Natural ir max 8 spēlētājiem
Oki, nezinu, kas tas ir, bet tad ieskriešu uz šīm divām
Es pieļauju ka kredītu vajadzēja ņemt pašā sākumā, tad apgrozījums palielinātos imo
Got milk?
Es nespēlēju īsti datorspēles, man pat steam šajā momentā nav - Bet es arī biju ļoti aizņemts un nebiju ievērojis ziņu.
This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.