Here to Slay - Spēļu vakars 6.0

Labs vakars visiem
Freezing Cartoon Network GIF
Esam sagaidījuši kārtējo mēnesi ar eglītes iedegšanu un aizvadījuši pirmo adventi.Tad nu laiks arī kārtējam galdu spēļu vakaram.
Man vakadzēja labu laiciņu lai atrastu kādu spēli kas būtu ar ziemassvētku tematiku vai nu vismaz daļēju.Bija variants monopols bet nu svētku laiks tomēr , draudzības šoreiz nepārbaudīsim :D :D
Tātad šī mēneša spēli kā jau varat noprast pēc nosaukuma saucas - Here to Slay
un nē mēs nerunājam par
santa claus lol GIF by The Rundown with Robin Thede
well anway-lūk mūsu galda spēle

Here to Slay ir stratēģiska kāršu spēle kuras mērķis ir izveidot varoņu komandu ar visiem veidiem un nogalināt monstrus (un dažreiz arī sabotēt savus draugus(nu labi varbūt draudzība izpaliks arī šajā spēlē :D :D))
Kā arī bildē kā norādīts,arī mums būs iespēja notestēt gan galveno spēli,gan tā paildinājumus
Spēļu saraksts:
*Here to Slay (Galvenā spēle)
*Here to Slay: Warriors & Druids(Papildinājums)
*Here to Slay: Berserkers & Necromancers(Papildinājums)
*Here to Sleigh: A Here to Slay (Ziemassvētku papildinājums)
Tagad tik atliek noprast kurš uz kuru datumu tiek

• 14.12 (Sestdiena)
  • 15.12(Svētdiena)
  • 22.12(Svētdiena)
  • 28.12 (Sestdiena)
  • 29.12(Svētdiena)
0 voters

Atvainojos par haosu,vainošu tajā kofeīna trūkumu :D :D
Tad jau līdz saspēļu vakaram :}

1 Like

Kā arī galda spēles jau sēž manā plauktā un gaida savu iznākšanu :D

6 Likes

Umm nez, nav spēcīga preference datumam.

Diemžēl decembris ir tāds mēnesis kur datumus grūti salikt, ņemot vērā vēl svētkus

2 Likes

Tik atceraties, ka 14. un 28.decembris ir valsts noliktas darba dienas (abas ir sestdienas). Tas informācijai

2 Likes

No thank you.

1 Like

nu dažiem nav izvēles XD
nu 14 tehniski kko būs jāpastrādā, 28 ož pēc, apskatos vienreiz epastu, un turpinu griest salātus un ēst piparkūkas, dienas

2 Likes

Tas kā kurām darba vietām jo nu man kā veikalā strādājošam tas neko neizsaka,nekas nemainās

1 Like

Sveiki! Es kaut kā pavisam randomā šo forumu sastapu un tikko reģistrējos. Tāpēc baigi neko nezinu, kas kā jums te notiek, bet mani ieinteresēja šis te spēļu vakars. Kaut gan nav baigi pieredzes tādos piedalīties, bet būtu interesanti pamēģināt. Vai man kaut kā sevi jāiepazīstina? Un kur šāds pasākums vispār notiktu?

1 Like

Sveiks! Droši vari ar sevi iepazīstināt uztaisot Sasveicināšanās topiku.

Lokācija visticamāk lofts vai crazy dog bet tas sīkāk organizatorei @xHorrorGirlx jāprasa

Sveicināts mūsu interneta nostūrī.
You Are Welcome Disney Channel GIF by Tara Duncan

Prieks redzēt jaunas sejas.
Pasākums pavisam vienkāršs.
Sanākam reizi mēnesī kopā.lokācija mēdz mainīties atkarībā no spēles un tās sarežģītības.Katru mēnesi apskatam vienu konkrētu spēli un uzraujam dažus raudus līdz kamēr esam izpratuši spēli un visus tās noteikumus.Tas pa lielam arī viss,nekas sarežģīts.

Kas attiecas uz iepazīšanu tad vari kā @H_Hercogs minēja taisīt Sasveicināšanās topiku un iepazīstināt ar sevi visiem mūsu biedriem taču tas nav obligāti.Ir opcija vienkārši šajā pasākumā pāris vārdos par sevi pateikt ja neesi liels rakstītājs :)

Lokācija un laiks tiks vēlāk precizitēti,vienīgais lūgums augšā pašā topikā nobalsot par dienām kad pats tiktu uz pasākumu
Ja rodas vēl kādi jautājumi, droši raksti šeit

Tātad pa cik pirmais datums nu jau klāt tāpat atļaušos aizslēgt balsošanu bez iepriekšējā brīdinājuma,kā parasti bet hey ja kāds izdomā pievienoties droši.
Savādāk redzēsimies 28.decembrī
laiku un lokāciju tuvākajās dienās precizēšu :)

1 Like

Es laikam beigās nenobalsoju, bet esmu gatavs spēlmanis 28. datumā.

1 Like

Šajā reizē lokācija -Crazy Dog- Aleksandra Čaka iela 101
Plkst. 17:00 galds jau norezervēts.

Cik runājos tad viņi diezgan bieži ir aizšauti ar rezervācijām. Laikam būs kāda papildus vieta jāmeklē kur var mierīgi runāt un nav jāzaudē sava balss kā Loftā pagājušajā reizē :D:D

3 Likes