Ikmēneša Februāra 2025 saiets - piektdien, 28.02.25

Pienācis laiks atzīmēt šo vareno februāri ar saietu tā pēdējā dienā. Šoreiz viss pa vienkāršo, pasēdēšana un paklačošana.

Kad?
Piektdien, 28.02.25.

Cikos?
19:30

Kur?
Provizoriski - UniCon Cafe.

Būsi?

• Varbūt
0 voters

@akitsu @haachikooo @H_Hercogs @Kadiljaks @WizardsWild

Pa ilgiem laikiem laižam uz UniCon Cafe vai arī kārojas ko citu? Vasarā tā pat uz to neiesim. Es kad šo plānoju, biju pilnīgi un galīgi aizmirsis, ka tur vairs nevar spēlēt galda spēles bez maksas. Tur pat Loftā ir bezmaksas galda spēles. Ezītī un citos meža svēros, no spēlēm gan nekā nav.

1 Like

Sadly I can’t make it, the amount of stuff I need to do at the end of the month for streaming stuff… will be busy till 2 am or something… But hope ya all will have a great time :hugs:

2 Likes

Es, Hz vai būšu, gribas ļaut sociālajai baterijai uzlādēties esot divvientulībā ar sevi

1 Like

Skaties, mēs pat tuvu vēl neesam piektdienai.

Nu pagaidām lieku optimistisku “varbūt”, taču man līdz piektdienai ir vēl pēdējie remontdarbi jāsaved kārtība, plīst vai rauj :poop:

1 Like

Es laikam nebūšu, pārvākšanās un stuff, viss jāpako un jāved :face_with_peeking_eye:

2 Likes

Var Loftå var Ezī… vieta kur varētu kaut ko paest vrb …

2 Likes

Veiksmi remontā !

Water Fix It GIF by Boomerang Official

1 Like

Tas būtu pat labāks variants arī darba laiku deļ jo nu Unicons tikai līdz 11 plus es pēc darba uz pusē desmitiem arī varētu pievienoties ja visi vēl uz vietas būs

Tā kā startā tautas nesolās būt daudz, iedomājos, ka mēs pat varētu pamēģināt UniCon Cafe maksas galda spēles. Līdz šim par to esam daudz sprieduši, taču reāli nav pamēģināts pakalpojums.

• Startējam UniCon Cafe 2-3 stundas.
  • Pārvācamies uz Loftu vai Ezi, atkarībā no tā kur atradīsies brīva vietiņa.

vienīgi es nezinu vai paspēšu uz tiem 19:00, visdrīzāk uz kādiem 21 būšu

Es tomēr šoreiz izlaidīšu, biki under the weather jūtos

Es ar tomēr nebūšu sarunāts ar vienu discord serveri online galda spēļu vakars :D

1 Like

par cik mēs tik maz un tāpat kavēšu, moš tad šoreiz iepauzējam ar mītiņu

Līdz 4 cilvēkiem ir ļoti optimāls skaits galda spēlēm. :grin:

1 Like

Kā tev tur izskatās @Mayo_Musketeer? Tīri lai es zinu cikos mēs startējam.

Es bij ielicis “varbūt”, bet šodien nebūšu. Sāp galva un karsta diskusija ar vienu studentu bija šodien.

2 Likes

Laiks mazliet pārbīdās uz 19:30, sakārā ar @Kadiljaks ierašanās vektoru. Ja kāds pēkšņi ir klāt un vēlas tusēt, es nebūšu ļoti tālu - Upīša My Fitness.

Ja pieveic remontu, dod ziņu @WizardsWild.

1 Like