Iepazīsti komūnu @Shitbird saruna jau tagad (15.aprīlis, plkst 21)

Nu ko, spontānais lēmums un izgājiens, bet šeit ir mūsu LIVE ieraksts ar @Shitbird - https://www.youtube.com/live/8GqwrITirc8

Visi, kas var, droši pievienojamies.

5 Likes

Ne nu galīgi rauj… :D nu gan

Paldies visiem, kas pievienojās.

Šeit ir tas Skyrim mod, par kuru @Shitbird runāja: Enderal: Forgotten Stories on Steam.

Un, arī pats atcerējos pirmo reizi par tādu Shinzo anime - kuru tad došos lūkot.

Ja kādam uz vakaru vajag bezmaksas murgu- intorduction to The Wogglebug

1 Like

One of love savulaik!

Biju kādreiz pat rakstu taisījis tēpat forumā, kurš noteiktu apstākļu dēļ vairs nav īpaši dzīvs, bet jā, ja nemaldos man pat HDD kaut kur ir savulaik atraktas 480p sērijas, abas sezonas (palielam 2se ir 1se “recap-remake” - kas it kā bija domāts ASV tirgum, ja nemaldos - tur bija sava dīvainība). Diemžēl neko labāku nav sanācis atrast ar RTR dub. LV dub pieļauju ir vēsturē zudis.

Lai arī tehniski viņam bija DVD, tomēr tas ir tik sen un pārokeānijā, ka līdz mums nekas neatnāca. Jo pārsvarā tie TVRip, Jetix ir kinda labāks, ja sanāk atrast, RTR uz veiksmi, zinu ka pa netu klejoja 2 kvalitātes 360p un 480p, bija vēl cits mistisks, bet tas bija izstiepts 480p

Vismaz citu Shinzo es nezinu.

1 Like

How i imagine @Shitbird daily life:

2 Likes

Kādā veidā viņš to papagaili piespieda dalīties ar čipsiem? :joy:

2 Likes

Tavējie visus apēstu? :smiley:

Ja tiktu klāt tad jā. Viņi traki uz visādiem sāļiem našķiem kurus viņi nedrīkst ēst

2 Likes

Es domāju, mēs visi esam par vairāk bildēm ar papagaiļiem :smiley: Un viņu izgājieniem

3 Likes

Atradu iemūžinātas alkas pēc čipsiem

11 Likes

Tas skatiens XD

4 Likes

Aizliegtais auglis :smiley:

3 Likes