Iepazīsti komūnu 2025 - MnjauTheCatso straumējot vārīt-ceptus pelmeņus

Šoreiz iepazīstamies ar mūsu komūnas profesionālo strīmeri MnjauTheCatso! Kurš mums pastāstīs par spēlēm, straumēšanu, ēdienu, kā saglabāt saprātu strādājot un citām savām interesēm!

Audio versijas links: Iepazīsti komūnu 2025 - MnjauTheCatso straumējot vārīt-ceptus pelmeņus by animeforums.lv podkāsti

Ierakstā piedalījās: @MnjauTheCatso @Mayo_Musketeer @Menestrels

Pieseko @MnjauTheCatso :
Twitch: Twitch
YouTube: https://www.youtube.com/@MnjauTheCat

6 Likes

Sorry, @Mayo_Musketeer, bildītē izskatās tā it kā uz taviem pleciem gultos viss pasaules smagums. :D Bija vēl viens AI suslas varians, bet tur atkal @MnjauTheCatso izkatījās pēc pelmeņa.

Summary

8 Likes

Man nāk prātā, abi ierēc par cepti vārītiem pelmeņiem, kamēr šis mēģina paskaidrot lietas nopietnību XD

4 Likes

Good enough, I dont mind most things (mostly) :rofl:

@MnjauTheCatso Ja pareizi atceros, ierakstā tu vēlējies padalīties ar savu izspēlēto spēļu sarakstu. Tagad ur visas iespējas to izdarīt.

Varētu pamēģināt viņam starp pirkstiem iemest pelmeņu attēlu, lai uzsvērtu stāsta ideju. :D

1 Like

MnjauTheCat's Game Ratings - Google Sheets ← the whole list of games.
MnjauTheCat's Anime List - MyAnimeList.net ← the anime list : )

4 Likes

Diezgan interesanti paskatīties droped games.
ZombieU ir dzirdēts, ka uz PC ir nespēlējams, uz WiiU, lai ar spēlei uzdevums bija demonstrēt konsoles iespējas tur it ká ar nebija labi

Patīk ka tur dažiem too many puzles vai stels spēlēm. STYX otro nebiju spēlējis, bet tā sērija nepiedod kļūdas, man viņa patika.
Atceros pirmajā Master of Shadow, nebiju saglabājis vai tml, uz nācās no jauna pus spēli iet :face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes::exploding_head: ilgi to atliku, bet beigās neizgāju lkm, neatminos, bet sižetiski ar diezgan negaidīti mirkļiem bija mazliet

Sad about ZombieU… cuz I really liked it. As a Zombie fan :'D
And yeah Styx was a nice game, but Health… Im bad at stealth, so I’m not a fan of them, even if I really liked the goblin :'D

1 Like

2 Likes

Skatoties sarakstu, nebiju ievērojis vienu, kas piesaista vairāk skatītāju arī Twitchā, bet vai esi spēlējis Subnautica? Man pašam tā ir viena no mīļākajām (esmu izspēlējis to savas 3-4 reizes), un dēļ tās apguvu zemūdens niršanu.

Tīri jauka - tur krāj resursus, būvē, ceļo - bēdz no briesmoņiem utt.

2 Likes

Subnautica interesanta, kamēr ar visādiem leviafaniem vai citiem mošķiem nav jāsatiekas :joy:

funny story… I dropped it…
Made my sub… in 10 min ventured out of the bound… and got destroyed by 3 ghost snakes… ragequit and forgot to save… 7h lost progress and never returned.

3 Likes

Man liekas, ka pirmajā es noslīku, pēc tam mani apēda, mācība gūta, viss, kas lielāks par mani ir bīstams
Uuu, vai tā lielā spīdīgā figņa ir bīstama? Jāpārbauda!

poke watching GIF

2 Likes

Savā ziņā ir relaksējoša, tiesa :smiley: Man patīk būvēt bāzes sēņu mežā vai kaut kur dziļumā, kur ir tumsa :smiley: Bet, ja Tu dabū to “stasis rifle” un labāko nazīti, tad rīperu var easy novākt

1 Like

Neapsvērtu atsākt? It īpaši kad ir jau pabeigta (patchu ziņā) - laikam beidzamais bija 2023 gadā

1 Like

Maybe I will… one day…
Jo spele ir laba, it just… hurts…

3 Likes

Pa savam ẓ̌ël, ka viņai nav kāds coop tipa saspāle, kas kinda varētu dažādot, vsm cik atminos nebija

Oo - bet Subnautica 2 tas būs iespējams!

2 Likes