Šoreiz iepazīstamies ar mūsu komūnas profesionālo strīmeri MnjauTheCatso! Kurš mums pastāstīs par spēlēm, straumēšanu, ēdienu, kā saglabāt saprātu strādājot un citām savām interesēm!
Sorry, @Mayo_Musketeer, bildītē izskatās tā it kā uz taviem pleciem gultos viss pasaules smagums. :D Bija vēl viens AI suslas varians, bet tur atkal @MnjauTheCatso izkatījās pēc pelmeņa.
Diezgan interesanti paskatīties droped games.
ZombieU ir dzirdēts, ka uz PC ir nespēlējams, uz WiiU, lai ar spēlei uzdevums bija demonstrēt konsoles iespējas tur it ká ar nebija labi
Patīk ka tur dažiem too many puzles vai stels spēlēm. STYX otro nebiju spēlējis, bet tā sērija nepiedod kļūdas, man viņa patika.
Atceros pirmajā Master of Shadow, nebiju saglabājis vai tml, uz nācās no jauna pus spēli iet ilgi to atliku, bet beigās neizgāju lkm, neatminos, bet sižetiski ar diezgan negaidīti mirkļiem bija mazliet
Sad about ZombieU… cuz I really liked it. As a Zombie fan :'D
And yeah Styx was a nice game, but Health… Im bad at stealth, so I’m not a fan of them, even if I really liked the goblin :'D
Skatoties sarakstu, nebiju ievērojis vienu, kas piesaista vairāk skatītāju arī Twitchā, bet vai esi spēlējis Subnautica? Man pašam tā ir viena no mīļākajām (esmu izspēlējis to savas 3-4 reizes), un dēļ tās apguvu zemūdens niršanu.
Tīri jauka - tur krāj resursus, būvē, ceļo - bēdz no briesmoņiem utt.
funny story… I dropped it…
Made my sub… in 10 min ventured out of the bound… and got destroyed by 3 ghost snakes… ragequit and forgot to save… 7h lost progress and never returned.
Man liekas, ka pirmajā es noslīku, pēc tam mani apēda, mācība gūta, viss, kas lielāks par mani ir bīstams
Uuu, vai tā lielā spīdīgā figņa ir bīstama? Jāpārbauda!
Savā ziņā ir relaksējoša, tiesa Man patīk būvēt bāzes sēņu mežā vai kaut kur dziļumā, kur ir tumsa Bet, ja Tu dabū to “stasis rifle” un labāko nazīti, tad rīperu var easy novākt