Atvēru spēli, pagaidām man šķiet man visi mači ir bijuši tikai ar botiem. ID: 15687869
@Jua grib uzspēlēt, varbūt arī vari pievienoties, ja izgāji mokošo sākumu ar to detektīvu?
Es pēc idejas esmu spēlē.
Pateikšu @Jua , lai pievieno tevi
@Kanade @Menestrels @Kristianux paldies par spēlēm gan jau līdz nākamajai reizei :D
Sākumā kaut kā tik ļoti nepaķēra, bet pēdējā laikā uzspēlēju diezgan bieži, kad vairāk iedziļinies, ir interesanti, katram character ir savas spējas un kā viņas pielietot, lai izdzīvotu vai medītu. + vēl ir gača kur tu characteriem vari dabūt jaunus outfitus un citas lietas. Characterus gan ņem apmaiņā pret monetiņām kādus gribi, kad sakrāj attiecīgo daudzumu.
Spēlei ir viens liels mīnus pings. Vienu maču varbūt labs pings, bet tad pēkšņi nākošajā var uzlekt 600ms vai pat vairāk un spēle nav spēlējama. Tas nav tik ļoti bieži, bet mēdz pa laikam būt. Uzskaiti neveicu, bet varētu būt, ka katrā desmitajā mača var saskarties ar ping problēmām. Ne tik gluži ka visu maču 600ms, tas retos gadījumos, bet ka uzlec sarkans kādos spēles brīžos.
Man vairāk patīk spēlēt kā survivor, bet rankā uz PC versijas, bieži nākas ilgi gaidīt kā survivor, kamēr kā hunter dažas sekundes.
@Jua man pielipināja šo spēli :D
Kā tā var @Jua, normāls cilvēks bija un tagad Identity V spēlē.
Tev nepielipināja pēc foruma saspēles? :D
Vajag atkārtot foruma saspēli.
Godīgi sakot esmu pat pārsteigta ka kādam pat iepatikās šī spēlē XD
Bet lel būtu interesanti atkal kādu saspēli uzspēlēt tas gan :D
Kad varētu?
Nezinu :D Tur jau vajag cilvēkus un brīvu laiku :D