Hello. DaļiÅa no jums jau mani puslÄ«dz pazÄ«st no Latgales brauciena, uz kuru mani pieaicinÄja HentaiHercogs (btw paldies vÄlreiz visiem par kompÄniju un jauki pavadÄ«tu nedÄļas nogali ), kÄ rezultÄtÄ ievilka mani arÄ« forumÄ.
Ar anime pasauli kaut kÄda saistÄ«ba jau laikam no bÄrna kÄjas, pateicoties Pokemon franŔīzei. SÄkumÄ ar anime kad vien to rÄdija pa kabeļtelevÄ«zijÄ pieejamajiem kanÄliem, vÄlÄk jau arÄ« spÄles. Pamatskolas laikÄ jau iekÄpu ar abÄm kÄjÄm, sÄku ar Noragami un FMA:B. PÄc tam jau aizgÄja Samurai Champloo, Psycho Pass, Overlord (pirmo sezonu laikam esmu redzÄjis) One Punch Man, vÄlÄk Gurren Lagann, kas kļuva par vienu no favorÄ«tiem un vÄl Å”o to. Å ad tad lasu arÄ« mangu - JJBA, ļoti patika un lielu iespaidu atstÄja Getter Robo. NesenÄkÄ atmiÅÄ Kouji Mori darbs āHolylandā.
Kaut kad, nu jau laikam 5 vai 6 gadus atpakaļ pÄc Kamen Rider Ex-Aid GIFa redzÄÅ”anas 4chana /v/ boardÄ parÄdÄ«jÄs interese par tokusatsu un tad tas arÄ« aizgÄja kÄ main interest. SÄku ar Kamen Rider un kopÅ” tÄ laika esmu noprovÄjis principÄ visas no lielajÄm franŔīzÄm - Sentai, Ultraman, GARO, showa un heisei Godzilla, nedaudz Metal Hero and so on.
PÄdÄjÄ laikÄ no seriÄlu skatīŔanÄs bieži vien attur ikdienas darbi un garastÄvoklis, bet Å”ad tad vÄl kaut ko paskatos. Pirms pÄris gadiem, laikam daļÄji arÄ« nostaļģijas vadÄ«ts sÄku skatÄ«ties Yu-Gi-Oh anime, sÄkot ar ZEXAL un uz augÅ”u un tagad jau esmu pÄrlecis atpakaļ uz 5Ds.
Skatos diezgan daudz filmas, tajÄ skaitÄ nedaudz arÄ« korejieÅ”u un japÄÅu kino.
Kaut kÄ tÄ, tÄ jau laikam baigi gari sanÄca, bet ja ir kas jautÄjums, tad ar prieku atbildÄÅ”u :)
Cheers.