Tāpēc ka visi dalījās ar rekomendācijām nevis pašu materālu. Bet dalīties ar pašu materiālu nezinu vai vsp ir atļauts forumā, pieļauju ka nav
Anyways…
Asumi-Chan Is Interested In Lesbian Brothels! Ir ļoti wholesome gabals par studenti, kura grib atrast savu bērnības dienu draudzeni, bet viņa zin tikai tonka viņa strādā lesbiešu priekamājā
Like it’s actually cute and wholesome
Mani mīļakie ir laikam Pet girl of Sakurasou, Hentai prince and stony cat, B-gatta H-key, Kiss X sis hmm es daudz ko skatījos, bet maz ko atceros…
Ishozoku reviewers ar ir labais gabals.
Monster musume ir mana vājā vietne un rachnera arachnera is the best girl
High-school dxd bij man gateways anime
Trinity 7 retais harem protag ar mugurkaulu
Pirmo skatījos, par otru tikai dzirdēju, 3. ir kkas pazīstams, vb kādreiz sāku, bet neaizgāja, par pēdējo vispār neko nezinu
Šīs ir pārāk nerealistisks
Par to jau nav jautājums nemaz.
Mani vienkārši tad pārāk neutrauc.
Es gribu gan horny, gan wholesome vienlaikus
Man patika Sakura trick, bet citus līdzīgus nezinu
Tas Monster Girl Reviewers ir tik cool koncepts. Tās monstru meitenes bija tik glītas
Tur prikols tāds ka manga bija nesalīdzināmi pliekanāka. Tur pa lielam action tajos bordeļos nemaz neattēloja
Bet jā, those monster girls were cute. Ta olu dēšanas epizode likās pavāja bet varbūt kadu tas uzrunāja
Vispār žēl ka starp viņiem nebija meitenes, es sākumā ļoti priecājos pirms uzzināju, ka enģelis ir futa
Pag bet tas pirmajā epizodē tika parādīts
Nu jā, bet taču ne pirmajā sekundē
Also…tā hiēnu meiča genderbend epizodē ar “sprīdīti” ir bioloģiski pareiza. Hiēnu mātītēm tik tiešām tāda lieta ir.
Well… labi, ka uz robežas hentai anime seriāli ir anatomiski pareizi. xD
A post was merged into an existing topic: Funny pics/Meme fandom