Mēģināšu pagūt, bet varētu būt arī kavēšu. Tiekās aptuveni tajā vietā, ko norādīja @Kadiljaks
Tāā, tā vien liekās, ka ir pašlaik daudz lietas ko izdarīt ar vecmammu un brāli. Diemžēl ka neesmu drošs, ka būšu - bet padodiet ziņu, kur būsiet un tad lūkošu pēc apstākļiem
Es gan jau ka būšu laicīgi
Mazliet kavešu… Bet esmu jau centra un gaidu transportu
Pakeru paris galda spēles ari
Es tikmēr iesprūdis imantā.
Pievienojos bariņam un izbraucu no Ilguzeem
Es jau aptuveni tajā spotā
Zem sakurām vietas diži nav, bet kopumā šitā vieta nav tik papildīta
Iespējams vajag jau pa nakti ieņemt vietu , lai neviens netiek klāt vai aplikt riņķī lenti
Nu jopcik. Galu galā biju 15 minūtes pa priekšu plāniem un nu esmu stundu nopakaļ. Un parkā būšu tikai pēc 30.
Kā tur izskatās? Ir sakuras? Daudz?
Man saslimt visneveiklākajā laikā. T^T
Daudz ziedu un daudz ļaužu
Pārvācāmies uz Loftu.
Laba diena. Paldies par kompāniju
Kondensēta “Rīgas” diena sanāca
Summary
No rīta kaut kas kāvās pie Origo ar EuroCash ekipāžu
Autoplacis bremzēja
Privātais pārdrvējs bremzēja
Trambulī ar mani iekāpa 3 sapīpējušies jaunieši un sāka bakstīt priekšā guļošo bomzi (?) un bļaustīties. Bomzis piecēlās , kaut ko paburbulēja un nolikās atkal guļus.
Vēlāk iekāpa koduktores un sāka šo bakstīt. Šis pieceļas un sāk kratīt rokas kā traumēts/uz smagajām.
Izsauc ātros. Trambulis paliek stāvam, es ārā un uz pikniku.
Tur skatījāmies kā balodis ķirsī ceļ ligzdu.
Vakarā pie Origo vienu krāmēja pašvaldnieki.
Interesanta diena.
Te piknika bonus apmeklētāji
Feina diena sanākusi
Sanāca mazliet ar olām pacīnīties Lieldienu priekš vakarā, it kā.
Burvīga diena
Paldies visiem par kompāniju
Tiešām bija forši, paldies pa kompāniju
Pat ja mūs mēģināja ievilkt kaut kādā kultā uz kuru man jau automātā ieslēdzas aizsardzības mehānisms
Reku pīle kas bija atnākusi skatīties ko daram
Un reku jau loftā paralēli spēlējot divas spēles jo Uno no mercy vienkārši ievilkās pārāk ilgi XD
Ja tās kults, interesanti, parasti jau viņi vientuļniekus izķer, grupām tā nav manīts ka baigi klāt nāktu.
Nē nu, varbūt nav arī kults bet visi šito sprediķotāji man nepatīk. Līdz kaulam. Kaut kāds debesu multi level mārketings
Anyhow
https://www.reddit.com/r/latvia/comments/1k2a7vl/sakuras_zied_pilnā_sparā/
Šitas ir tas kurš to dronu kokā ielidināja