Haachikoo nopirka 2 jaunus mediatorus un par kreiļu ģitārām

Originally sent in Pastāvīgo istaba
haachikooo

šodien nopirku ģitārai moderatorus

dabūju arī insight, ka moderatori ir dažādi - ir mīksti, ir cieti, ir lieli, ir mazi un katram sava atšķirība, katrs izdala savu skaņas skaļumu un mīkstie ir da best iesācējiem, kaut gan nav tik skaļi, bet labāk iegulstas pirkstos

anyway, nopirku 2 sarkanīgus - kā saka piestāvēs ģitārai

jurchiks

vispār man arī tā kā ir neliela interese pamācīties ģitāru, arī klavieres un vijoli, un moš kādu pūšamo (plaušu ietilpība man ir liela), bet trūkst motivācijas jebko darīt

haachikooo

nu vari nākt ar mani https://guitarplace.lv/

var pamēģināt bez maksas kādu nodarbību un reālais kurss tik pēc 11.sep sākas

jurchiks

I presume I need a guitar for that, right?

man pašlaik jāpatukšo dzīvoklis un nāks vietā papildinājumi

haachikooo

nope, viņi piedāvā arī īrēt un uz nodarbībām - tur ir uz vietas ģitāras , līdz ar to nav jāstaipa savējā

jurchiks

ok, bet es esmu kreilis, interesanti, vai ir kreiļiem arī ģitāras?

jo ar labo roku strinkšķināt stīgas būs čau

haachikooo

es arī esmu kreilis un jā ir :smiley:

nevarēsi izlocīties tagad :smiley: :smiley: :smiley:

jurchiks

well fuck

bet izlocīties varēšu elementāri - darbā projektam strauji tuvojas deadline, un man kods nav ne tuvu nobeigumam, ar ģimeni visa tā jezga, būs jāpalīdz pārvākties, un tas viss kopā normāli uzdzen stresu

haachikooo

nu ja paliekam nopietni, tad protams, tādas lietas ir stressful enough un no pressure - dari, kas jādara un lai viss izdodas!

Menestrels

Ja tev vajag mediatorus, man ar tiem ir vesels maiss. Ja atmiņa neviļ, 5 dažādos biezumos.

Un cik nodarbības mēnesī tu dabūsi par to ciparu?

jurchiks

kur nozagi? :smiley:

Shadowrise

:eyes:

Menestrels

Vienreiz pasūtīju Aliexpress. Tagad izskatās pietiks uz atlikušo dzīvi.

Kāds var te ielikt bildi ar to kā izskatās mediators? Nav ne jausmas kas tas ir.

Ā, tas taču ir “tas ten ģitāras spēlēšanas štruntiņš”.

2 Likes

Jā un tādi ir ne tikai ģitārām. Angliski pick.

1 Like

Kuriem citiem stīgu instrumentiem tad vel viņus izmanto?

Gan jau ar visiem instrumentiem kur jāstrinšķina stīgas ar roku. Viss kas izskatās ģitārveidīgi kā mandolīnas, ukuleles, balalaika utt. Pats latviskākais instruments būtu kokle.

Jāsaprot arī, ka mediatori neviena instrumenta spēlēšanai nav strikti obligāti, jo strinšķināt stīgas var arī ar nagiem, pirkstiem vai arī ar jebko citu ar ko to var izdarīt. :D

2 Likes

Violi arī var ar pirkstiem.

1 Like

I mean jā bet tad tā skaņa noteikti nav tāda kādu tu gribi

1 Like

Domaju kā termins ir violin pizzicato

1 Like

ar tām skaņām vispār intresanti, piemēram digitalajām skaņam ir kā bildēm fps jeb bitrate un rezolūcija jeb frekvence.

1 Like