Gudrības zobu nedienas

Man viņš iekaisis bija un ar mega dziļu sakni. Zāģēja, skaldīja, raustīja to zobu kādas 40 minūtes, līdz dabūja ārā.
Manas bērnības bailes no zobārstiem ar nepalīdzēja, pusceļā pat asariņa nobira, māsiņa nesa baldrijāņus dzert, lai vieglāk pārdzīvot :sweat_smile:
Plus vēl atveseļošanās process - pāris dienas temperatūra, drudzis, nevarēja žokli pakustināt un norīt ēdienu (pārtiku no jogurtiņiem), stipras antibiotikas un kādas 2 nedēļas sapampis vaigs, līdz puslīdz sadzija.
Bet nu, šī vienkārši neveiksmīga situācija ar iekaisumu man gadījās :face_in_clouds:

Also, pateicība par atbalstu veselības apdrošināšanai, jo šādi prieki dārgi izmaksā :grinning:

Uhh, skan tiešām smagi. Man bija daudz ātrāk un it kā atveseļošana bija normāla, bet vienalga ļoti ilgi atliku iet otro reizi (abi bija slīpi, un otrais arī sāka periodiski sāpēt) un gandrīz apraudājos pirms raušanas

Ja man kādreiz nāksies arī otrā pusē raut ārā, es vienkārši nobraukšu no tilta :crazy_face:

Uff…man pirmais gudrības zobs auga, auga un dabuja infekciju. Protams ka uzreiz gāju pie zobārsta, viņu izoperēja kādās 15 min, un tad nedēļu bija arī tas pats - temperatūra, jogurti, antibiotikas.
Pēc ārsta teiktā, arī otrs gudrības zobs jāoperē…jo man apakšējā žoklī nebija vietas :smiling_face_with_tear: Ar otru atveseļošanās bija extra ātrāka - kādas 2-3 dienas.
Labi ka augšējiem gudrības zobiem briesmas nedraud, jo tur man ir pietiekami daudz vietas :joy:

Augšējais kreisais gudrības zobs.

Beidzot pieteicos pirms mēneša ar pusi (apmēram) pie zobārsta un šodien izrāva.
Sašpricēja, pagaidīja 5 min (apmēram) un tad sāka raustīt.
Nekādas urbšanas, kalšanas vai operācijas. Cik knapi manīju un knapi jutu tad tik raušana un stumšana.
Nejutu īsti ar kaut kas tiktu izrauts un nesāpēja.
Kādās 5 minūtēs ar dabūja laukā.

1 Like

Kāda vella pēc tu pusotru mēnesi cieties ar 80% trūkstošu dzerokli???

1 Like

Gan jau rindas

1 Like

Tas vārds “beidzot” liek domāt, ka gaidīja, pirms pieteicās.
Also, baigi gara rinda…

1 Like

Nē nu itkā jau jā pie zobuārsta var tik ātrāk. Pie citiem ārstiem var mēnēšiem gaidīt.

Nu ko, liec zem spilvena un gaidi zobu feju tagad :D

1 Like

Es savējos bērnībā metu krāsnsaugšā. Nezinu, vai tur bija kāds ticējums vai kas.

1 Like

Bija, bija ticējums, tad nākamais zobs izaugs stiprāks :D

1 Like

Opà, tieši pie konsultācijas pieteicos. Visticamākais arī abās pusēs šņik šņik, kā higiēniste teica. Ceru uz ne šausmu stāstu, bet I am prepared for the worst. Bet cik zinu, ir giga rindas, sooo we chillin fr fr.

Tad jau laikam ticējums patiess, man joprojām nav neviena cauruma zobos :smiley:

1 Like

Es ar atceries tā miglaini, bērnībā kaut kas tāds bija

1 Like

Ooooo dod 5 :D Jo man arī pēdējo reizi tika zobi laboti 17 gados, un pirms 3 gadiem esot pie zobārsta man teica ka nav ko labot :D
Tomēr tas kad mana mākslas skolas skolotāja manu izkritušo zobu stundas laikā iemetā krāsnī paīdzēja :D

Update: man nesen izlīda trešais gudības zobs augšā :D Bet ceturtajam reāli nezinu vai būs vieta, bet vēl nav pazīmes ka drīzi līdīs ārā :D

1 Like

Give Me Five GIF

1 Like

Es cietos ilgāk. Pieraksts būtu bijis uz 20.02, bet es šo to sačakarējos un nācās pierakstu pārlikt.
Pārlika uz 11.04, jo rindas. … pirmīt uz 20.02. jau ar bija 1-2 mēneša rinda.
Par laimi jau nemocījos nekādās sāpēs kamēr gaidīju pierakstu (izņemot vienā vakarā), vienkārši netīkami bija.

yeah, that too … but why? idk. ja nav jāmokās sāpēs, tad atlieku vēlāk. why? idk. im dumb, lazy, depression and shit, or something. … daudz ko daudzreiz esmu aizstūmis uz vēlāku un vēlāku.