Nezinu kādā veidā es šo biju palaidis garām, bet šodien uzzināju, ka eksistē Gredzenu pavēlnieka anime The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim un kur nu vēl vairāk, to šobrīd rādā kinoteātros. :o Pilnīgi paskrēja zem radara. Baumo, ka nav slikta manta.
Nez kā citiem, man bez variantiem jāredz šis Anime un Gredzenu pavēlnieka ārpus laulības bērns. :D
Tur es ar tevi pastrīdētos. Šis ir ne mazāk japāņu veidojums kā Straume ir latviešu. :D Filmas režisors ir Kenji Kamiyama Kenji Kamiyama - IMDb un filmu ražoja Sola Digital Arts studija Sola Digital Arts - Wikipedia
Kā es saprotu, šajā sadarbības projektā no Japānas nāca vizuālā daļa un no Amērikas, rakstnieki un aktieri. Vizuālais stils ir iedvesmojies no Pītera Džeksona filmām.
Nezinu par šo, bet skatos original language ir japanese. Jā, saktos, raksta poļu, japāņu ražojums. Bet redzi šis ir sanācis tuvāk Anime, nekā rietumu ražojums.
Es pieļauju, ja šim Gredzenu pavēlniekam balss aktieri būtu no japānas un oriģināls būtu ieskaņos japāņu valodā, tad gan jau mēraukla būtu tuvāk Anime un ieskaitītos kā Anime sadarbībā ar Rietumiem.
Es vēl saprastu, ja mēs runātu par parasto filmu nevis animāciju. Zīmētos varoņus tu vari ieskaņot kā vien tev sirds kāro. Lūpu kustība tā pat ir ļoti vienkāršota un pat neko īpaši nesakrīt angliskajam dublējumam, spriežot pēc reklāmas rullīša.