Onii_chan
(Mārtiņš)
September 19, 2023, 5:27pm
1
Jau kādu laiku man soc. tīklos cirkulē iespaidīgi klipi no Baki anime. Pēc kāda laika nolēmu noskatīties un šis seriāls ātri vien kļuva par vienu no izklaidējošākajiem ko jebkad esmu redzējis. Kas gan to būtu domājis, ka skatīties uz pārlieku muskuļotiem, pārlieku dusmīgiem un pārlieku dramatiskiem vīriešiem ar gandrīz vai vertikālām uzacīm ir tik ļoti jautri.
Pēc neliela apjukuma par šī anime hronoloģisko secību, pašlaik esmu pēdējās sezonas sākumā.
4 Likes
Oriģinālo baki arī noskatījies? :/
1 Like
Onii_chan
(Mārtiņš)
September 19, 2023, 5:29pm
3
Meh, tas zīmēšanas stils izskatās vecs.
Ja patika baki uzmet acis Kengan ashura
Onii_chan
(Mārtiņš)
September 19, 2023, 5:31pm
5
Esmu jau noskatījies Kengan Ashura. Gaidu otro sezonu. Vajag vēl anime ieteikumus ar lieliem dusmīgiem vīriešiem.
Bro it’s literally the beginning of the story
Jāsaka gan, ka 2. Sezona bija tāda švaka
Enemijs
(Lauris)
September 19, 2023, 8:07pm
7
Ne anime, bet manga, bet arī nav gara.
[com-resize%20(2)]
Oyaji / 親父
Mangas autors un mākslinieks: Tsuru Moriyama
Žanrs: Action, Drama, Seinen. (Mature)
Garums: 3 sējumi jeb 25 nodaļas.
Izdošanas datums: 2000 - 2001 gads.
Oyaji ir vulgārisms/barbarisms vārdam Oyachichi - Tēvs.
(Oyaji - varbūt sencīts vai kā )
Japāņu mākslas un tēlu veidošanā šis vārds tiek pielietots uz tēliem kuri ir ļoti vīrišķīgi un pieredzējuši tēvi vai vectēvi vai arī kuri pēc tādiem izskatās. Un tādiem kuri ir smagi strādājuši visu sav…
1 Like
Onii_chan
(Mārtiņš)
September 19, 2023, 8:28pm
8
Es apmēram saprotu kas notika tur sākumā. Negribu skatīties kaut kādu vecu 360p animāciju.
Baiki ir labs. Es pat tam nezinu īstu alternatīvi. Jā ir pilns ar sporta/cīņu seriāliem, bet neviens, no tā ko es esmu redzējis, nav tik ļoti pārspīlēts kā Baki.
Onii_chan
(Mārtiņš)
September 19, 2023, 9:30pm
10
“GPS sistēmas visā pasaulē novirzās par 70m kad notiek sekošanam kādam no lielās trijotnes”
1 Like
Onii_chan
(Mārtiņš)
September 19, 2023, 9:35pm
11
Šis anime ir tik pārspīlēts, ka pat mugurai ir prese
2 Likes
Menestrels
(Daniels)
September 20, 2023, 7:36am
13
Es nebrīnītos, ja parādītos varonis kura presei ir prese. xD