Genshin Impact - bezmaksas Zelda uz PC un mobīlajiem

1 Like

Jēziņ, tā es ilgi nebiju smējies!

Vai ne? Tik labs :D Man pat ir interesanti no kuras animes ņemta refrence :D

Heeeeeeeey, atceros tikko šī spēle iznāca, pamēģinājām ar paziņu un atmetām malā (man kaut kā nepatika sistēma kontrolēt vairākus character-us reizē). Tagad redzu, ka var spēlēt arī ar citiem grupā, kontrolējot tikai vienu character-u… t.i main-ot viņu.

Tā reāli ir? Tad labprāt atsāktu spēlēt… patīk spēlēt grupās :slight_smile:

2 Likes

Jā un nē. Visu spēli tu tā nevari iziet. Co-op nav pieejams visas spēles garumā. Beigās sanāk, ka tu pa lielam vari co-op iet sist bosus un doties uz arēnām. Kad es spēlēju, stāsta misijas nevarēja spēlēt tiešsaistē.

2 Likes

Ehhh, žēl. Patīk character-u dažādība tur, tīri vizuāli (lai gan galvenokārt lielāko daļu uzzinu no bildītēm ko citi liek iekšā), bet nepatīk pati spēles mehānika.

Online vispār ir kas tiešām interesants/aizraujošs? Citādi gandrīz katrs review YT secina, ka online spēles ir mirušas… lai gan es joprojām atceros kā kādreiz tādus vecīšus kā Lineage un WoW spēlēju… likās interesanti.

Šī ir vienspēlētāja spēle, kurai piešauta klāt kooperatīvā saspēles iespēja. Sekojoši nekā aizraujoša online galīgi nav. Savā ziņā tev pat jāpacenšas, lai vispār integrētu savā spēles procesā tiešsaistes saspēles.

1 Like

1 Like
1 Like

GS6ACJ775KNV

60 primos, derīgs līdz 9. jūn

3 Likes

Fek yess

SBNBUK67M37Z - 30primo
TT7BVJNPL249 - 60 primo
image

1 Like

Vakar izvilku Venti no wish. Beidzot. Kā arī Sucrose arī trāpījās. Abi kopā. XD Nice. Beidzot vismaz ar kaut ko paveicās man.

1 Like

man uz eu acc ir VISI 4* izņemot sucrose un es viņu nevaru izvilkt pat banerī, kur viņa ir featured ffs
bet uz ame acc man ir
image
:) man patīk 100% Q uptime

1 Like

Oho! Apsveicu ar visu 4* čaru iegūšanu. Man laikam joprojām trūkst puse aptuveni. Tā kaut kā sanāk es izvelku jaunu čaru, bet pirms paspēju izvilkt nākamo, tiek izlaists jauns čars vai divi un es atkal attālinos no visu čaru iegūšanas. XD

:joy:

1 Like