Galda spēļu pasākumi Rīgā

Esmu informēta par Unaman organizētajiem pasākumiem, bet tur katru reizi ir citi cilvēki un parasti spēles ir samērā ‘‘vieglas’’. Zinu arī rīgā par Wargamer spēļu kolekciju, bet lokācija ir tālu no centra. Vai ir kāda grupa, kura regulāri spēlē ‘‘grūtākas’’ galda spēles tuvu Rīgas centram?

2 Likes

labs jautājums, kas skaitās grūtākas spēles?

man liekas tajā pašā unaman ir stratēģisko spēļu daļa, unicon cafe arī pulcē spēlētājus, braingames arī izsludina ik pa laikam turnīrus spēlēm, mēs te forumā arī taisam galda spēļu sanākšanu ar @xHorrorGirlx priekšgalā:

Neesmu baigāis spelētājs casual at best, bet no malas paskatoties kas skaitās pirmais ienāca:

Ar ko atsķiras no citām? Es teiktu spele spelē. Garlaicīgi ja visi spelē vienu to pašu.

1 Like

Nu, foruma gadījumā 19.10. spēle ir max 4 spēlētājiem, tā kā būtu grūti pievienoties :sweat_smile:

Grūtības pakāpei nav jābūt ļoti augstai, bet tā lai nav kāršu spēle/katana/monopols.

1 Like

Tādos gadījumos mēs medzam dalīties grupiņās, vieni vienu, otri otru

Bet nu atbildot uz sākotnējo jautājumu, to nopietno spēļu grupas baigi nav atvērta formāta, cik esmu dzirdējis. Mums gan te no rīdziniekiem @Onii_chan ir lielu lielais galda spēļu entuziasts, varbūt kko zinās smalkāk

2 Likes

droši pievienojies, jo 19.10. sadalīsimies pa grupām un moš “Mežā” vai ko citu papildus uzrausim, tā lai visi kaut ko spēlētu :grin:

Viens veids kā to novērtēt ir ar https://boardgamegeek.com/ palīdzību. Tur ir norādīts galdaspēļu “svars“, jeb sarežģītības līmenis. Katanai, piemēram, tas ir 2.29/5, bet Root ir 3.83/5.

Bet nu būtu labi spēles sarežģītību novērtēt nevis vienā ciparā bet gan divos - sarežģītībā un dziļumā. Spēle var būt sarežģīta - ar lielu skaitu noteikumu un spēles elementu, bet tajā pašā brīdī nepiedāvāt diži daudz iespēju šo spēli katru reizi spēlēt citādi.

Spēle var arī nebūt sarežģīta, bet dziļa - vienkārši noteikumi, maz elementu, bet piedāvāt plašas stratēģijas iespējas.

2 Likes

Mūsu mītiņi ir paši labākie. ;D

Bet nu savādāk, eh, es galīgi esmu ārpus galdaspēļu aprites. Nez kā viņiem tagad iet, bet šī ir sakarīga grupa: https://www.facebook.com/groups/572563445302051/ Kādreiz viņi bija meetup.com, bet tagad pārgāja tīri uz FaceBook un WhatsApp.

Mēs tak nespēlējam tur tikai vienu spēli. Spēle kas ir nosaukumā ir kā mītiņa tematika.

2 Likes

Izskatās, ka šomēnes man nesanāks, bet ņemšu vērā fouma pasākumus.

hopefully tiksi uz nākamajiem! :kawaii_potato:

1 Like