Izskatās visai labi. Seriāls gaidām jūlijā.
jākūko vai nebūs tik ļoti stūrains, ka nomāks produkcijas kvalitāti.
Šo it kā veidos jauns Studio Bones atvasinājums Bone Films. Bones, ja grib, tad var uzcept labu produkcijas kvalitāti. Vajadzētu būt labi.
Ņemot vērā, ka viens no viņu galvenajiem, bet ne vienīgajiem zirdziņiem (My Hero Academia) noslēdzas drīzumā (neskaitot spin off Vigilantes), šis varētu kalpot kā aizstājējs. Pietiekami daudz action, stāsts, lai ievilinātu skatītājus un arī kļūtu par main-stream sēriju.
Cant wait
Šis, manuprāt, varētu būt arī viens no nākošajiem “shonen” anime, kas aizstātu kādu no esošajiem, kas drīz beigsies (piemēram My Hero Academia, Demon Slayer).
Man tik šaubas rada tas cik ļoti tumšs šis seriāls izskatās. Varētu būt drusku pa depresīvu priekš pilnvērtīga shonen. Teiksim, Chainsaw Man jau arī vairāk ir seinen nekā shonen.
Nu ko, pirmā epizode ir iznākusi! Tie, kas noskatījušies, kādas ir jūsu domas?
Šo taisa tā pati studija, kas veido “My Hero Academia”, tādēļ ticu, ka šis būs viņu jaunais “jājamzirdziņš”, kad MHA noslēgsies šogad (ja neskaita Vigilantes).
Jā, kā @Menestrels minēja, nedaudz tumšāks - bet, laikam jāpagaida 2.un 3.epizode, lai pilnvērtīgi saprastu, vai te būs ļoti daudz asiņu un nāves, vai tomēr pieturēsies pie kāda “Black Clover” tipa līmeņa. Tā jau tā miskastes pasaule izskatās visai “Huxley” grāmatu veidīga (ja neskaita atkritumus), bet gan kastu sadalījumus un kā tiek uztverti augstāk stāvošie un zemāk stāvošie, man kaut kā uzjundīja atmiņā “Brave new world” grāmatu sižetu.
Šeit, kurš bija prasījis par Gachiakuta. Droši izmantojam “search” funkciju
Pirmās divas epizodes pagaidām ir ievads visumā. Visnotaļ labi un raiti. Man gan ir lielas aizdomas, ka galvenais varonis ātri vien aizmirsīs savu atriebību un tiks ievilks iekšā vietējos notikumos. :D
Es lasīju mangu - tā arī būs Iekšējā pasaulē tiks ievadīta.
Wtf spoilers!!!
Anywayz
I love thisssssssss, rudo my one of new fav chars coz i collect trash plushies too nyaaa
Es tik vēl nevaru ar pārliecību pateikt, kurai klišejai pieturēsies stāsts šajā brīdī. Tik liela klišeja kā pievienošanās atkritumu akadēmijai nebūs. Te vairāk ož pēc kaut kāda atkritumu pilsētas pašvaldības darba. :D Tas gan it nemaz neizslēdz turnīra arku.
Arī praktiski garantēti izklausās, ka galvenā varoņa sencis ir atkritumu tautas izcelsmes.
Nezināmi vai būs pludmales epizode ar arbūzu šķaidīšanu
man tieši šķiet, ka šim gabalam ir pareizais “edge” daudzums. MC ir tīrasiņu krustojums starp Bakugou un Asta.
Labi ir tas, ka tā kā šis ir Weekly Shonen Magazine darbs, sērija pa lielam visdrīzāk nedos ārā vairāk par esošo edge līmeni. Ja šādi sāktos seinen manga, es sagaidītu, ka beigās stāsts kļūte ekstra murgains.
Jāsaka, šis seriāls ar simbolismu operē kā bomi. :D
Mans minējums, ka šajā gadījumā, noteikti aizies to ceļu: “Dusmīgs tēls → tēls atrod kompanjonus, kuri viņu pieņem → tēls uzzina, ka viņam ir “one of a kind” spējas → tēls palīdz atrisināt iekšējās problēmas, līdz saprot, ka “pasaule ir lielāka par viņu pašu” → tēlam emocionāli pārdzīvojumi (atrod tēvu, izglābj ciemu, atrod slepkavu, bet ja nu, patiesībā slepkava ir bijis viņa tēvs?) → tēls iemācās sevi kontrolēt, neizrādīt emocijas → tēls iepazīst mīlas interesi, seko sīkvels.
Kā jau @Kristianux minēja par salīdzinājumu ar Asta (Black Clover). Noteikti atgādina kaut ko līdzīgu no tā aspekta. Arī Tokyo Ghoul, un briesmoņi man nāk no “God Eater” (līdzīgi uz to pusi).