EPIC The Musical - I'm obsessed, plz help

Tātad, Unicon 2025 saklausīju mūziklu vārdā EPIC. Pirmais ko iedomājos “Hmmm…mūzikls kas patīk animešņikiem? Okay, thats something new”. Es esmu liels mūziklu fanāts, attiecīgi tas būtu grēks šo neapskatīt.

Guglēju nosaukumu, atrodu tikai audio. Es ļoti samulsu. Izrādās ka EPIC ir konceptalbūms. Okay, thats something new. Un tad es atradu 2h Youtube video ar pilno mūziklu…un pašu fanu sataisītajām animācijām. Tajā mirklī bija skaidrs, kāpēc tik daudz gīkiem patīk šis mūzikls :see_no_evil_monkey:

Mūzikls pārsvarā ir Sengrieķijas filozofa/rakstnieka Homēra stāstu par Odisiusu. Pats mūzikla veidotājs nāk no Puerto Riko un stāstu ir mazliet pārveidojis, vairāk iedziļinoties tēlu emocijās un psihē.

Tagad par manu pieredzi. Noklausījos mūziklu vēlu naktī…un es kļuvu absēsta. Klausos savas mīļākās dziesmas katru dienu. Katru vakaru noskatos vienu no fan animations. Šis mūziklis ir burtiski PERFEKTS. Ir dažas daļas, kur ir jautra melodija un jolly vokāls, bet dziesma ir par nāvi un nolemtību :sweat_smile: Tā varbūt ir vienīgā no manām sūdzībām.

Manas TOP 5 dziesmas:

1. Wouldn’t you like
  2. Remember them
  3. Not sorry for loving you
  4. Monster
  5. Warrior of the mind

(Bet ja godīgi, top 5 vai pat top 10 ir sasodīti grūti likt, jo visas dziesmas ir perfektas. Pat tās, kuras nepatīk ir izcili izpildītas, un mans vienīgais arguments reāli ir “I just dont feel it”)

Šeku reku iemetīšu arī vienkārši audio albūmu:

Vai šeit ir kāds fans ar kuru es varu šo haipot?? :pleading_face::pleading_face: Moš kāds grib 10h watchparty?

4 Likes

A tu zini viņiem tur bija sava drāma saistībā ar to mūziklu kaut kas autortiesībām un šit

3 Likes

Autortiesības uz ko tieši? Sengrieķu mitoloģiju?

1 Like

Nē tieši ar mūziku …jo cik atceros tur sākumā pats autors bija zem kādas kompānijas un tie viņu tur bsigi čakarēja

2 Likes

Oi te ir grūti pateikt mīļākās dziesmas jo viņu ir daudz :smiley:
Bet dziesma kura mani iepazīstīnāja ar šo mūziklu bija šī:

Bet tā kas primais man ieiet galvā no dziesmās kuras man arī patīk ir šīs:

Bet tā vairāk par Epic es zinu jo es sekoju šim kanālam un tagad viņa liek epic animācijas :smiley:

1 Like

Interesanti gan. Pirmo reizi ar šo arī saskāros UniCon. Biju iedomājies, ka tam ir kaut kāda oriģinālā vizuālā daļa tā kā tas sevi sauc par mūziklu. Izrādās nav. :D

3 Likes