Eņģeļa Ola (Tenshi no Tamago) - kino no 5. decembra (anime zelta laikmeta liecinieks)

Liels sveiciens!

Forum Cinemas - Eņģeļa ola (1985)

Vientuļā un noslēpumainā gotiskā pasaulē jauna meitene dievbijīgi sargā nezināmas izcelsmes olu. Tiek uzskatīts, ka tā ir eņģeļa ola. Kādu dienu pilsētā ierodas jauns vīrietis ar ieroci krusta formā un sāk apšaubīt savas ticības būtību un misiju.

Filma japāņu valodā ar subtitriem latviešu un angļu valodā.

Kino no 5. decembra - seansi un laiki pašlaik nav zināmi, bet tas netraucē atzīmēt sev kalendārā.
Filma ir restaurēta 4k un vien pa nelielu pasaules daļu tā nonāks uz kino.
Tenshi no Tamago (Angel’s Egg) - MyAnimeList.net

Uz papīra filma ir sava veida ekspermentāla filma, ne tikai animācijas tehnikā, bet arī sižetā - alegorijas no Bībeles, atsauces un interpetācijas. Evangelionu pasaule nezināja, un Akira vēl nesatricināja.
Bet anime kļuva šur un tur par kulta klasiku savam laikmetam un ārpus tā.

Manuprāt lieliska iespēja iepazīties ar tīrasinīgu anime no tā dēvētā “zelta laikmeta”. Pat arī kā ar neparastu animācijas darbu iepazīties.

Ko līdz parādīsies datumi un laiki, tie tiks šeit ielikti :grin:

6 Likes

Tā kā nemaz neesmu redzējis Eņģeļa Olu, izklausās labi.

1 Like

Iegāju paskatīties, joprojām nākamā piektdiena tāda dikti tukša forum cinemā izskatās. :thinking:

Pa lielam zem seansiem tik fnaf otro daļu rāda

Pieļauju, ka tikai nedēļas beigās vai sākumā atjaunojas grafiks viņiem. Arī bijju skatījies, ka pagaidām nekā nav.

Iespējams ņēmot vērā, ka tas varbūt būs vienīgais seans vai maziņie seansi, tiks ieliktas tās zāls, kuras brīvākas vai kkā tā.

Forujmcinemas parasti ļauj pirkt biļetes visai tuvu seansa datumam. Piektdien vai pirmdien gan jau biļetes parādīsies.

Seans ir gaisā.

2 Likes

baigi agrais seanss vienīgi

Tas gan. Ja es gana agri sāktu strādāt, gan jau varētu izslīdēt ārā uz seansu.

Alternatīvi, tie kas netiek var noskatīties filmu mājās/darbā un pievienoties uz pēc filmas saieta daļu.

2 Likes

Ja kādam interese varu paķert biļeti, man 7eur izmaksā viņa :grin:

1 Like

Nu jā jau tāds piedāvājums

1 Like

Man ar ISIC lētāk :grin:, bet es piektdien netieku :(

1 Like

Ehhh, aizmirsām, ka mums ir labāks dīleris :joy:
Nākamreiz vērsīsimies pēc pakalpojuma :grin:

1 Like

Pagājušo reizi kad gāju, šie uz vietas prasīja uzrādīt ISIC. Var sanākt tur uz vietas taisīt harizmas pārbaudi, ja ISIC sen kā beidzies. :D

Izeju no darba

Es nepaguvu tikt laicīgi prom no darba. :stuck_out_tongue_closed_eyes: Dodiet ziņu, ja jūs kaut kur pēc tam ejat sēdēt.

2 Likes

Es maybe pievienošos uz after

Mēs uz avotu ezi domājam iet

1 Like

Ok. Es vēlāk būšu, apmēram 18:50

1 Like

Uzmanās!

Eziti ar skaideo. Termināļa problēmas!

2 Likes

Bet netālu ir bankomāts

1 Like