gan jau, ka ir dzirdēta Dubajas šokolāde, for some reason, baigi populāra kļuvusi salīdzinoši nesenā pagātnē.
saka, ka tā jau nav parasta šokolāde, bet gan kaut kas ekskluzīvāks un mazliet greznāks, kuru “pēkšņi visi grib”. es gan nezinu, kurš baigi grib, bet par cik ieguvusi tādu popularitāti, tad nu iemetu arī šeit forumā.
Dubajas šokolāde ir ar pistāciju krēma pildījumu, kadaifi (smalki sarīvēta filo mīkla) un tahini (sezama pasta).
kāpēc tā kļuva tik populāra?
šokolāde kļuva par sensāciju 2024. gadā, kad TikTok influencere Mariia Vehera publicēja video, kurā viņa to degustēja. video ieguva vairāk nekā 122 miljonus skatījumu, un pieprasījums pēc šokolādes strauji pieauga.
nu dubajas šokolāde arī nonāca līdz manīm @akitsu vecāki atveda no Dubajas:
garšo tīri ok, ir tāds light crunch un tās pistācijas baigi nejūt kā kaut kādus sāļos riekstus, drīzāk tāda kā pasta ar crunchy gabaliņiem.
tiem kam garšo pistācijas un šokolāde, tiem garšotu šī.
also interesanti, ka Lidlā var jau nopirkt biezpiena sieriņus ar Dubajas šokolādi:
Man čujs saka, ka hype ir pārāk liels. Kaut kas, kas uzsprāga dēļ sociālajiem tīkliem vienmēr liek raukt uzacis, piemēram kurš atceras žiroskūteru bumu.
Uz tās pašas nots visi produkti, kas cenšas piepelnīties uz popularitātes viļņa gan jau ne tuvu nestāv oriģinālajai delikatesei.
Mēs no Mochi uz valentīndienu paņēmām viņu tematisko boksiņu, bija dubai šokolādes un viņu populārās zemenes dubai, ir diezgan labas, bet to pildījumu es daudz nevaru apēst
Šis ar tiek haipots, bet tāpēc ka šī šokolāde tiekot ražota draudzīgākos veidos.
Nu labi, paņemšu un pmēģināšu … aii, nē paldies, es gribu vienkāršu šokolāde, but tur visādi sajaukumi - ar cepumiem, karameli, utt. Un arī tā cena atbaida.