Dubaijas šokolāde - kas tur tik īpašs?

gan jau, ka ir dzirdēta Dubajas šokolāde, for some reason, baigi populāra kļuvusi salīdzinoši nesenā pagātnē.
saka, ka tā jau nav parasta šokolāde, bet gan kaut kas ekskluzīvāks un mazliet greznāks, kuru “pēkšņi visi grib”. es gan nezinu, kurš baigi grib, bet par cik ieguvusi tādu popularitāti, tad nu iemetu arī šeit forumā.
Dubajas šokolāde ir ar pistāciju krēma pildījumu, kadaifi (smalki sarīvēta filo mīkla) un tahini (sezama pasta).
kāpēc tā kļuva tik populāra?
šokolāde kļuva par sensāciju 2024. gadā, kad TikTok influencere Mariia Vehera publicēja video, kurā viņa to degustēja. video ieguva vairāk nekā 122 miljonus skatījumu, un pieprasījums pēc šokolādes strauji pieauga.

nu dubajas šokolāde arī nonāca līdz manīm @akitsu vecāki atveda no Dubajas:

garšo tīri ok, ir tāds light crunch un tās pistācijas baigi nejūt kā kaut kādus sāļos riekstus, drīzāk tāda kā pasta ar crunchy gabaliņiem.
tiem kam garšo pistācijas un šokolāde, tiem garšotu šī.

also interesanti, ka Lidlā var jau nopirkt biezpiena sieriņus ar Dubajas šokolādi:

vēl, kas likās jocīgi, par cik tā manta populāra, paskatieties, kādas cenas Latvijā viņai:

nedomāju, ka tā cena atbilst garšai ;D

kāds no jums ir ēdis? gribētu pamēģināt?

4 Likes

Viņa visās malās pagājušajā gadā parādījās bet ar baigo uzcenojumu, man roka neceļās pirkt, ja paku grauzdētu pistāciju var dabūt lētāk

2 Likes

Nez meh :sweat_smile: negribās šokolādi vispār… Bet… Viņai nav piena šokolādes variants?

Melnā šokolade + pildijums kinda jakk

man tieši bija milk choco

es vēl redzēju Depo viņu, nebija dārgi, bet neatceros cik

edit: atradu vienu youtuberi, kas iemēģina šamējo

Pamēģināt vienmēr var, but that’s about it.

2 Likes

Man čujs saka, ka hype ir pārāk liels. Kaut kas, kas uzsprāga dēļ sociālajiem tīkliem vienmēr liek raukt uzacis, piemēram kurš atceras žiroskūteru bumu.
Uz tās pašas nots visi produkti, kas cenšas piepelnīties uz popularitātes viļņa gan jau ne tuvu nestāv oriģinālajai delikatesei.

2 Likes

Mēs no Mochi uz valentīndienu paņēmām viņu tematisko boksiņu, bija dubai šokolādes un viņu populārās zemenes dubai, ir diezgan labas, bet to pildījumu es daudz nevaru apēst :sweat_smile:

1 Like

Jā, nav ne vainas. Šokolāde kā šokolāde. :chocolate_bar: Viss labi, bet galīgi nevar teikt, ka tā ir pārāka pār pārējām.

Kad es iedomājos Dubaju, man galīgi nerodas asociācija ar šokolādi. :D

1 Like

Dubaija man šķiet vairāk kā sauklis jo tā ir gandrīz sinonīms luksus dzīvesstilam

2 Likes

kas tas tāds? :sweat_smile:

yeah same thought, bija ok, bet nelikās kaut kas mindblowing

No tā ko esmu ēdis pēdējā laikā man patika šīs tāfelītes dizains: Piena šokolāde 32% Caramel&Salt TONY'S 180g | BARBORA Šokolāde ar laba, bet nu atkal nekas jumtu raujošs. :D

1 Like

tas, ko visi sauca par hoverboardu

1 Like

4 eiro?! nuuu, labi, ka man šokolāde in general negaršo ;D

2 Likes

Šokolāde vispār tagad nenormāli dārga.
Fazer tāfelīte topā 5eur maksā ;_;7

3 Likes

Pagaidām tikai pagaršoju šeiku ar šī štrunta garšu. Atgādināja pistāciju šeiku

1 Like

Es tik veikalos aka tik Maximā esmu redzējis šo, bet neesmu pircis. Neizskatās kārdinoši.

Bet tā vietā, Betā paņēmu Baltais sieriņu and it was pretty good.

Šis ar tiek haipots, bet tāpēc ka šī šokolāde tiekot ražota draudzīgākos veidos.
Nu labi, paņemšu un pmēģināšu … aii, nē paldies, es gribu vienkāršu šokolāde, but tur visādi sajaukumi - ar cepumiem, karameli, utt. Un arī tā cena atbaida.

1 Like

Its a chunky boy. Uz atlaidi cena nav slikta. Kilogramā tā maksā aptuveni par trešdaļu lētāk nekā Laimas tāfelītes. Bez atlaides es gan neņemtu.

1 Like

šitāds nav redzēts!

1 Like