šodien ieslēdzu kompi, Discord nelādē jaunās ziņas serveros, bet rāda, ka tādas ir. Restartēju, izleca drūms paziņojums, ka CloudFlare ir nobloķējis manu IP, jo tjipa online attack:
bet tas nebija man vienam: https://downdetector.com/status/discord/
un nu jau ir salabots it kā
ā ņihuja, emoji uzmest postam nevar… vēl jālabo
ahh, citus serverus negruzī vispār, oh well, RIP

Opā. Vainu uzbrūk vai arī viņiem sanācis upsītis. xD

es domāju, ka uzbrūk
Discord ir slavens ar shitty support, paļubomu kādam uz varžacīm uzkāpa
man vienam čomam bija tāds prikols, ka viņš dzērumā atvēra līku saitu, ielogojās feikā, nozaga karoč acc
viņš raksta Discord supportam no sava konta e-pasta, a zaglis raksta no savas mobilās aplikācijas iirc
un viņi, tā vietā, lai redzētu, ka raksta reāli oriģinālais owneris no pareizā e-pasta (discordā e-pasts nebija nomainīts, jo nāca visi support e-pasti), pārslēdzās UZ ZAGĻA VALODU
prātam neaptverama huiņa

Pie tā cilvēku apjoma kas ir Discord, nav liels brīnums, ka support ir ne pārāk.

tas ir maigi teikts
zem katras kritikas
iirc man arī bija kkādi jautājumi savulaik, vispār nekādas atbildes nesaņēmu

Vispār Discord kāds jau nopirka? Vai arī viņi vēl projām ir startup grind režīmā?

huuuuh?
pirmo reizi dzirdu, ka kāds viņus gribētu pirkt

Tas ir klasiskais startup biznesa modelis. Dabū finansējumu, visu grūd augšanā, kad tev ir miljoni lietotāju to pārdot kādai lielai kompānijai, kura tad pēc tam domās kā to monitizēt.
Viņi gan ir ieviesuši gana monitizāciju, varbūt kompānija beidza dedzināt naudu.

domāju gan, Nitro jau ir labi sen

A nē, internets man apgalvo, ka Discord zaudēja 11M šī gada pirmajā ceturksnī.

meh

Pa savam Discord mani vienmēr ir mulsinājis ar to, ka viņi neko jaunu nepiedāvāja. Lielā mērā tas piedāvāja bez maksas to ko citas kompānijas piedāvāja pa maksu.

noformējums
un ērtība

Slack pa savam vien tas pats ir, tikai pa maksu.

vienīgais gripe ar Discord man ir, ka nav "Send" pogas blakus input laukam
Slack ir work-specific
ārpus darba/projektiem to lieto baaaaigi retais
\+ Slack bezmaksas versijā dzēš visus mesidžus pēc 90 dienām:

Tur reāli lielākā atškirība ir marketingā nevis funkcionālā.

nu hz, Slack, IMO, ir izteikti orientēts uz tech space, visādas integrācijas ar visdažādākajām darba aplikācijām

Discord gadījumā gan vēl nav piegrieztas monitizācijas skrūves līdz galam.

fīčas arī mazāk, afaik
vismaz es neesmu redzējis, ka Slack būtu screen sharing opcija
ir kkāds Huddle, bet hz kas tas tāds
spriežot pēc ikonas, sound-only
kas vispār ir debīli priekš darba aplikācijas
ooooooooo

Hm, baigi sen neesmu lietojis Slack, vairs precīzi neatceros kas tur bija un nebija.

vot tās ir piegrieztas monetizācijas skrūves
ok, screen sharing ir, bet pats fakts, ka 2 cilvēki…
Discord ir vnk 720p30, bet unlimited participants
afaik
es esmu lietojis Slack vairumā darbu
tagad nav daudz jēgas, jo pa lielam viens pats esmu, tikai ar vienu bijušo kolēģi ļoti retos izņēmuma gadījumos tur sazinos

Discord viennozīmīgi piedāvā bezmaksas lietotājiem labāku pieredzi, bet tas pa savam nāk kopā arī ar tirgus nišu. Geimeriem būs mazāk pieņemami maksāt par čatu salīdzinājumā ar uzņēmumiem.

es domāju, ka viss ir vienkārši - tipiskā cilvēces garā, aplikācijas ir spiestas specializēties
ja mēģinās izdabāt abiem (un nedod dievs vēl kādam), tad sanāks pārāk plašs funkcionalitātes klāsts un vienkārši nereāli dārgi to visu uzturēt un attīstīt
ir sava specifika abiem, tā tikai virspusēji izskatās, ka baigi vienādi
pamatfunkcionalitāte ir līdzīga, bet kad iedziļinās, tad viss mainās

Da vienkārši ņemat visam Skype

do not mention that name

Lol